Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τις τελευταίες ημέρες...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις φήμες για κρίση στη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση

«Καλώ τους πολίτες να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τις τελευταίες ημέρες...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις φήμες για κρίση στη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια φήμη που αφορά στην προσωπική ζωή της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραναστάση, καθώς γράφτηκε ότι το ζευγάρι περνάει κρίση στη σχέση του (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση).

Την Τετάρτη 10/4 η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε δηλώσεις με την κάμερα του Πρωινού να προβάλλει την πρώτη της αντίδραση σχετικά με τις φήμες για τα σύννεφα στη σχέση της πολιτικού.

Μάλιστα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απέδωσε τα δημοσιεύματα στην άνοδο του κόμματός της και μάλιστα τα χαρακτήρισε ως συκοφαντικά - διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί κρίσης.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις φήμες χωρισμού με τον Καραναστάση

«Τις τελευταίες ημέρες, που η Πλεύση Ελευθερίας γνωρίζει άλλη μία άνοδο και την εμπιστοσύνη των πολιτών επιχειρείται με διάφορους τρόπους άλλη μία χυδαία επίθεση. Σε εμένα προσωπικά, στον βουλευτή μας Διαμαντή Καραναστάση χάρη στον οποίον η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Στην Πλεύση Ελευθερίας συνολικά.

Καλώ τους πολίτες να μην ακούν τα ψεύδη δημοσιεύματα, να μην παρασύρονται από την παραπληροφόρηση. Απέναντι σε αυτό το παραπέτασμα της παραπληροφόρησης, των επιθέσεων - απέναντι σε αυτή την επίμονη προσπάθεια να πληγεί η Πλεύση Ελευθερίας, η μοναδική κοινοβουλευτική ομάδα που μάχεται, εμείς αντιτάσσουμε το έργο μας, την δουλειά μας, τις παρεμβάσεις μας, την επιμονή μας για δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση τη δική μας υπεράσπιση, τη δική μας αντιπολίτευση υπεράσπισης να την ανασχέσουν τα γνωστά κόλπα, η γνωστή διαχρονική λάσπη, η γνωστή συκοφαντία», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου