Γιώργος Αμούτζας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το κάψιμο του αυτοκινήτου του - Απαντούσε μονολεκτικά πάνω στη μηχανή του

«Συγγνώμη...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Αμούτζας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το κάψιμο του αυτοκινήτου του - Απαντούσε μονολεκτικά πάνω στη μηχανή του

Το Σάββατο 7/4 το αμάξι του Γιώργου Αμούτζα κάηκε ολοσχερώς την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός ήταν στο πλατό του just the 2 of us και ερμήνευε το κομμάτι του μαζί με την Τάνια Μπρεάζου (δείτε εδώ την ξαφνική αποχώρησή του).

Αμέσως λοιπόν, ο ηθοποιός βγήκε στο πάρκινγκ έξω από πλατό του ALPHA και αντίκρυσε το καμένο του αμάξι, με το οποίο μάλιστα είχε ζήσει πολλές στιγμές, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο ίδιος ο Γιώργος Αμούτζας.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί, πως προκλήθηκε η φωτιά στο σημείο και αν το κάψιμο του αυτοκινήτου αποτέλεσε εμπρηστική ενέργεια. Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον ηθοποιό με τη μηχανή του - με πλάνα που προβλήθηκαν την Τετάρτη 10/4 - με τον Αμούτζα να μην επιθυμεί να κάνει καμία δήλωση.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα για το κάψιμο του αυτοκινήτου του

«Είμαι καλά, δε θέλω να κάνω καμία δήλωση συγγνώμη! Είμαι εντάξει, αλήθεια, ευχαριστώ», είπε ο Γιώργος Αμούτζας και αποχώρησε.

«Υπήρχαν συνεχόμενες εκρήξεις και...»

Μαζί με το αυτοκίνητό του ηθοποιού κάηκε και το διπλανό ενός εργαζόμενου πίσω από τις κάμερες του μουσικού show του ALPHA, με τον Νίκο Κοκλώνη να δηλώνει πως θα αναλάβει ο ίδιος το κόστος των ζημιών.

«Βλέπω τον καπνό και καταλαβαίνω κατευθείαν ότι προέρχεται από το σημείο που είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου. Οπότε μου λέει ο Ιορδάνης: "Μένια τρέχα". Μου αρπάζει τα κλειδιά, προσπαθεί να μπει μέσα από την πόρτα του συνοδηγού και μου το έβγαλε έξω... Ήταν το σοκ μέχρι να δω... Δεν θα άντεχα να δω το αυτοκίνητό μου να καίγεται, καθώς είναι καινούργιο, δηλαδή ένα χρόνο το έχω. Μπήκε από τον συνοδηγό γιατί από την άλλη πλευρά καιγόταν, το διπλανό αυτοκίνητο. Υπήρχαν και συνεχόμενες εκρήξεις και ήταν πάρα πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Του φώναζαν "μην μπεις..."», είπε μεταξύ άλλων η Μένια Κούκου στον αέρα του Super Κατερίνα.