Ιωάννα Τούνη: Διακόσμησε στο σπίτι της το καλύτερο φυτό του καλοκαιριού

Το πιο κομψό φυτό εσωτερικού χώρου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Τούνη πριν μερικές ημέρες ταξίδεψε ξανά από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη μαζί με το γιο της Πάρη, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Παράλληλα όμως, συνδύασε και την πλαστική επέμβαση που ήθελε να κάνει. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην πλαστική στήθους - δείτε την ανάρτηση που έκανε.

Αφού λοιπόν μέχρι να αναρρώσει θα μείνει αρκετό διάστημα στο σπίτι της, επέλεξε λίγο να ανανεώσει τον εσωτερικό του χώρο και με αφορμή την μπανανιά της που "πέθανε", αγόρασε το καλύτερο φυτό για το καλοκαίρι. Λατρεύει τα φυτά και τα λουλούδια και σε κάθε ευκαιρία παίρνει από ένα για να δίνει ζωντάνια στο χώρο της.

Αυτό το φυτό πήρε η Ιωάννα Τούνη

«Εντωμεταξύ πήρα νέο φυτό για το σαλόνι μου, μια μεγάλη κέντια... γιατί η μπανανιά μου έχει κακαρώσει», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη σπίτι φυτό

Πρόκειται για ένα εξωτικό φυτό από την Αυστραλία το οποίο έχει αργή ανάπτυξη ωστόσο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα δυο μέτρα. Πρέπει να τοποθετηθεί σε φωτεινό σημείο για να είναι ζωντανή, ωστόσο δεν πρέπει να δέχεται απευθείας τις ακτίνες του ήλιου.

Επίσης είναι φυτό που δεν θέλει κλάδεμα, ενώ είναι μέτρια απαιτητική όσον αφορά το πότισμα. Χρειάζεται άφθονο νερό μονάχα μια φορά την εβδομάδα ενώ την περίοδο του καλοκαιρού δυο.

Βίντεο από το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για ένα κτίριο νεοκλασικό και πανέμορφο, χτισμένο το 1954 το οποίο φυσικά είναι κόσμημα. Το εν λόγω διαμέρισμα του 4ου ορόφου, βρισκόταν στην αγορά προς πώληση, όπως μάθαμε, πάνω από δύο χρόνια, ενώ σε αγγελία που βρήκαμε από διάφορα μεσιτικά γραφεία για το ακίνητο παρά το γεγονός ότι εσωτερικά το σπίτι σίγουρα χρήζει ανακαίνισης, η τιμή της πώλησης ήταν αρκετά υψηλή, αφού η τοποθεσία (Αγία Σοφία) και η αξία του ακινήτου είναι ανεπανάληπτη. 500.000 Ευρώ, για 170 τμ. με 4 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc και μοναδικές λεπτομέρειες νεοκλασικής διακόσμησης στο εσωτερικό του. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, όμως γιατί όπως ενημερωθήκαμε η Ιωάννα, δεν το αγόρασε ολόκληρο.

Αγόρασε το μισό, από γνωστή εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους ακίνητα και χωρίζει πολύ μεγάλα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης σε 2 λειτουργικά νέα και ανακαινισμένα τμήματα. Δεν ξέρουμε αν για την αγορά του τελικά, έδωσε το ήμισι των 500.000 Ευρώ που ζητούνταν για ολόκληρο το διαμέρισμα ή η τιμή μετά από τόσο καιρό που ήταν προς πώληση, έπεσε. Ξέρουμε όμως σίγουρα πως για να κλείσει η αγορά μέσα στη συμφωνία ήταν το διαμέρισμα να της παραδοθεί ανακαινισμένο. Με το κλειδί στο χέρι δηλαδή.