Φαίη Σκορδά για τις σωρηδόν φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη: «Προφανώς, κάτι έχει γίνει! Μήπως έχει να κάνει με...»

Το σχόλιο μετά τις αναρτήσεις από την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για τις σωρηδόν φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη: «Προφανώς, κάτι έχει γίνει! Μήπως έχει να κάνει με...»

Η Ελένη Μενεγάκη την τελευταία εβδομάδα ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, ενώ γενικότερα δεν είναι τόσο ενεργή στα social media της (δείτε εδώ την τελευταία της ανάρτηση).

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στα τηλεοπτικά πάνελ σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, όπως συνέβη και στο Fay's Time, με την Φαίη Σκορδά να θεωρεί πως κάτι έχει συμβεί με την παρουσιάστρια του MEGA και πως κάτι κρύβεται πίσω από τις απανωτές αναρτήσεις της.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη

«Είναι εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν που κάθε μέρα ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες. Προφανώς, κάτι έχει γίνει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και η Μάρτζυ Λαζάρου επισήμανε με την σειρά της: «Κάτι έχει πάθει η Ελένη. Σε βάζει να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Τόσα χρόνια γιατί δεν το έκανε; Προς τι τώρα τόση εξωστρέφεια; Σε βάζει να το ψάξεις».

Η Μαρία Φραγκάκη τότε, τόνισε: «Έχει χαλαρώσει πολύ, μου αρέσει. Δεν είναι κάποιο σχέδιο, βγαίνει από μέσα της αυτό», με την Φαίη Σκορδά να καταλήγει:

«Μήπως έχει να κάνει με το πρόσωπό της και τώρα πρέπει να ανεβάζει αυτές τις φωτογραφίες; Έχει μία συνέπεια πάντως. Δεν είναι ότι ανεβάζει, όπως ας πούμε η Τούνη, που ανεβάζει πράγματα συνέχεια, τι τρώει, τι κάνει το απόγευμα ή αν έχει κάνει κάποιο χειρουργείο (δείτε εδώ το βίντεο με το αποτέλεσμα από την επέμβαση στο στήθος της). Η Ελένη ανεβάζει μόνο το πρόσωπό της...».

Δείτε επίσης: Ο πραγματικός λόγος που ανεβάζει τις τελευταίες ημέρες σωρηδόν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή