Ελένη Βουλγαράκη: «Με πειράζει γενικά...» - Η απάντηση για τα πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό για τον Φώτη Ιωαννίδη

«Σκέφτομαι πάρα πολύ συχνά, αν ποτέ κάνω παιδί, αν θα μπορέσω να είμαι εκεί...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: «Με πειράζει γενικά...» - Η απάντηση για τα πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό για τον Φώτη Ιωαννίδη

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Απάντησε, συγκεκριμένα, για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της, αποκαλύπτοντας εάν είχε ποτέ κάποιον κακοποιητικό σύντροφο στο πλευρό της.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα συνεχόμενα πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα προς το πρόσωπό της στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, σχετικά με τη νέα της σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη, εξηγώντας εάν την ενοχλούν αυτές οι αναφορές (δείτε εδώ τι της είπε πριν από λίγες μέρες).

Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για τα πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα για τον σύντροφό της

«Δεν μου έχει τύχει κακοποιητική συμπεριφορά σε σχέση και με όλα αυτά που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια, έχω σκεφτεί ότι αν ακούσω το οτιδήποτε από διπλανό μπαλκόνι ή την παραπάνω γειτονιά, θα πάρω τηλέφωνο αμέσως την αστυνομία. Τα πράγματα δεν είναι αστεία πια», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και επισήμανε για την κακοποίηση των παιδιών:

«Δεν ξέρω αν είμαι και τυχερή, γιατί δεν έχει να κάνει με το πού μεγάλωσα και ποιες παρέες είχα. Αν είναι να γίνει θα γίνει... Σκέφτομαι πάρα πολύ συχνά, αν ποτέ κάνω παιδί, αν θα μπορέσω να είμαι εκεί κάθε στιγμή να παρατηρώ, να βλέπω τι γίνεται, μη το πειράξει κάποιος, μη με χρειαστεί και δεν είμαι... Πάρα πολύ συχνά με αγχώνει αυτή η σκέψη».

Όσον αφορά στον παρουσιαστή του πάνελ της, δήλωσε: «Ο Γιώργος με πειράζει γενικά, αλλά δεν ενοχλούμαι, είμαι πολύ καλά».

Δείτε επίσης: Φώτης Ιωαννίδης: Την είχε στην αγκαλιά του & τη φιλούσε - ''Στάζει'' μέλι η νέα φωτογραφία της Ελένης Βουλγαράκη με το σύντροφό της