Μαίρη Αργυριάδου: Έξαλλη με την Μπάγια Αντωνοπούλου μετά τη δήλωση για το τέλος του Mega Καλημέρα - «Ανεπίτρεπτο! Είναι λαϊκισμός άκρατος!»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Αργυριάδου: Έξαλλη με την Μπάγια Αντωνοπούλου μετά τη δήλωση για το τέλος του Mega Καλημέρα - «Ανεπίτρεπτο! Είναι λαϊκισμός άκρατος!»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast at Star κατά τις οποίες σχολίασε το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «καμία θέση δεν είναι για πάντα». Το γεγονός αυτό προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις στο πάνελ αργότερα.

Η Μαίρη Αργυριάδου, μάλιστα, εξέφρασε την έντονη διαφωνία της με το ύφος και τον τρόπο που μίλησε για κάτι που και η ίδια έχει ζήσει, μιας και πρόσφατα παραιτήθηκε ξαφνικά από το MEGA (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), και δεν δίστασε να το πει δημόσια στον αέρα του πλατό.

Έξαλλη η Μαίρη Αργυριάδου με την Μπάγια Αντωνοπούλου για τη δήλωση για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα

«Εγώ οριακά θύμωσα που άκουσα τη συγκεκριμένη δήλωση από τη Μπάγια Αντωνοπούλου, γιατί είναι δημοσιογράφος, είναι στον χώρο και είναι ανεπίτρεπτο για μία συνάδελφο να λέει για μία εκπομπή που ολοκληρώνεται νωρίτερα και όλοι οι εργαζόμενοι βγαίνουν εκτός χώρου ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Συγγνώμη, αλλά τουλάχιστον να κρατήσει μέχρι το τέλος του συμβολαίου; Ανεπίτρεπτο!», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Η Μπάγια είναι μία δημοσιογράφος που έφυγε ή την "έφυγαν" από μία εκπομπή νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Φαντάσου να έλεγαν τα ίδια και για εκείνην τότε. Δεν είναι ωραίο. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και η καριέρα, το prestige», επισήμανε με την σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, ωστόσο, πρόσθεσε: «Εγώ το θεωρώ απίθανο λαϊκισμό το να μιλήσεις μόνο για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και δεύτερον ο πίσω λίγο πιο εύκολα θα βρει μία άλλη δουλειά. Ο μπροστά μπορεί να μείνει εκτός για πολύ μεγαλύτερο διάστημα μέχρι να διαπραγματευτεί για την καινούρια του δουλειά. Είναι λαϊκισμός άκρατος!» και κατέληξε:

«Εμένα τι με στενοχωρεί περισσότερο απ' όλα; Όταν είσαι μία συνάδελφος η οποία έχει ζήσει και δυσκολίες μέσα στον χώρο και έρχεται η ώρα να απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις, απαντάς με αυτόν τον τρόπο. Αντί να πεις "τα έχω ζήσει κι εγώ, ρε παιδιά"», καταλήγει στο σχόλιό της η Μαίρη Αργυριάδου.

Δείτε επίσης: Συναγερμός για το πρόωρο “κόψιμο” της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη - Θα φύγει εντελώς από το κανάλι;