«Υπήρχε κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων! Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν...» - Η Μπάγια Αντωνοπούλου "έσπασε" τη σιωπή της για την παραίτηση από το MEGA

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στις 20 Οκτωβρίου ανακοινώθηκε μέσα από ρεπορτάζ πως η Μπάγια Αντωνοπούλου παραιτήθηκε από το κανάλι του MEGA. Πέρασαν λίγες μέρες σιωπής, όπου η ίδια δεν θέλησε να μιλήσει στις κάμερες και στα media γενικότερα για το γεγονός αυτό, ωστόσο την Πέμπτη 26/10 αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της μέσα από την κάμερα του Happy Day στον σταθμό του ALPHA, επιβεβαιώνοντας την αποχώρησή της.

Η ίδια δεν δίστασε να εξηγήσει πως υπήρχε μία κόντρα με την διεύθυνση ειδήσεων, μία θέση η οποία ανήκει στον Σταμάτη Μαλέλη, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη, ενώ έκανε και μία αναφορά για την αποχώρησή της από το Καλημέρα Ελλάδα.

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το MEGA

«Όντως παραιτήθηκα από τον σταθμό, γιατί υπήρχε αυτή η άτυπη κόντρα με τη διεύθυνση ειδήσεων, στην οποία δεν προκάλεσα εγώ, από μεριάς μου προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι μία σωστή επαγγελματίας, να είμαι τυπική, να κάνω ό,τι μου ζητάει ο σταθμός, που παρ’ όλα αυτά μάλλον αυτό δεν ήταν αρκετό.

Συζήτησα με την διεύθυνση ειδήσεων, τον Σταμάτη Μαλέλη δηλαδή, για την καλοκαιρινή εκπομπή από τις εκλογές και δεν έβαλαν ποτέ το όνομά μου στο Δελτίο Τύπου. Ήταν να γίνει αντικατάσταση δύο εβδομάδες πριν επιστρέψουν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, δεν αναφέρθηκα πουθενά. Βγήκε το Δελτίο Τύπου με όλους τους συναδέλφους, εκτός από μένα.

Ρώτησα το γραφείο Τύπου και αυτό με παρέπεμψε στον Σταμάτη Μαλέλη και εκείνος δεν μου σήκωσε το τηλέφωνο, οπότε εγώ αποφάσισα ότι δεν πρέπει να κρεμάσω τον σταθμό, έκανα μία ανάρτηση στο instagram και έτσι μάθανε ότι θα παρουσιάσω την εκπομπή, την παρουσίασα. Ίσως έπρεπε να φύγω, αλλά ήθελα να τελειώσει και μετά να παραιτηθώ.

Η διοίκηση μου ζήτησε να παραμείνω, μέχρι να δούμε τι είναι αυτό που θα μπορούσα να κάνω στον σταθμό, δεν βρέθηκε κάτι που και εμένα να με ικανοποιηθεί, οπότε παραιτήθηκα. Είναι προς τιμήν τους και ευχαριστώ τη διοίκηση γι' αυτό μου έδειξε μία εκτίμηση, μου δόθηκε αποζημίωση. Δεν έχω κανένα θέμα, γιατί τέσσερα χρόνια έφαγα ψωμί εκεί, μου δόθηκαν ευκαιρίας. Δυστυχώς, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι δεν θέλησαν να τις αξιοποιήσουν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Πολλές φορές επειδή φοβόμαστε μήπως δε βρούμε δουλειά, δεν μιλάμε. Έχω κάνει πάρα πολύ καιρό υπομονή και είναι η δεύτερη φορά που το βιώνω, η πρώτη ήταν με το Καλημέρα Ελλάδα. Όταν έφυγα από εκεί αποφάσισα να μην αντιδράσω σε κάποια κακή συμπεριφορά για να μη φανεί ότι είμαι αντιδραστική ή ότι τσακώνομαι, αλλά τελικά δεν γίνεται και έτσι», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Τίνα Μεσσαροπούλου η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης: Μπάγια Αντωνοπούλου για Καλημέρα Ελλάδα: «Έχω παρακολουθήσει την Μαρία Αναστασοπούλου, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και...»