Πήγε στο The 2night show και αποκάλυψε τη συγγένειά του με τον Οικονομόπουλο - Γνωστός τραγουδιστής είναι ξάδερφός του

Άφωνος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τετάρτης 10/4 ο Βασίλης Οικονόμου ήταν καλεσμένος στο The 2night show με τον τραγουδιστή να μιλάει για τη ζωή, την καριέρα του και άγνωστα στοιχεία από το παρελθόν του που δε γνωρίζει ο κόσμος.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πως έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος. Οι δύο τραγουδιστές έχουν καταγωγή από την Πάτρα και μάλιστα μακρινή συγγένεια.

Αυτό είναι κάτι που ο Βασίλης Οικονόμου δεν είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, αλλά ούτε και στον ίδιο τον Νίκο Οικονομόπουλο την περίοδο, που άνοιγε το πρόγραμμά του σε νυχτερινό μαγαζί, καθώς τότε δεν το γνώριζε ούτε ο Οικονόμου.

Δείτε επίσης: Η πρώτη πρόβα νυφικού για την Καρολίνα Καλύβα - Το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που θα φορέσει

Οι δηλώσεις του Βασίλη Οικονόμου για τη συγγένειά του με τον Νίκο Οικονομόπουλο

«Άκου να δεις τι γίνεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Υπάρχει μια μακρινή συγγένεια, προφανώς δεν το ξέρει ο άνθρωπος. Είμαστε δεύτερα, τρίτα ξαδέλφια από την μεριά της μητέρα μου αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να το πω. Γκώτση είναι το επίθετο της μητέρας μου. Και εγώ από χωριό είμαι από την κάτω Αχαΐα.

Τι να πάω να του πω του ανθρώπου. Παλιά άνοιγα το πρόγραμμα στον Νίκο Οικονομόπουλο. Ούτε τότε του το είπα, ντρεπόμουν. Μιλάμε τώρα για χρόνια πίσω. Τότε δεν το ήξερα, δεν το γνώριζα. Το έμαθα πριν από λίγα χρόνια», είπε ο Βασίλης Οικονόμου.

Νίκος Οικονομόπουλος - Βασίλης Οικονόμου

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Οικονόμου

Ο Βασίλης Οικονόμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από την Πάτρα. Από μικρή ηλικία λάτρευε τους αυθεντικούς, λαϊκούς τραγουδιστές. Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στο τραγούδι.

Ένας φιλικός και απλός καλλιτέχνης, λειτουργεί πάντα με την καρδιά. Θέλει συνεχώς να εξελίσσεται και δεν διστάζει να πειραματίζεται. Αυτό που επιθυμεί πραγματικά είναι να προσφέρει όμορφα, λαϊκά τραγούδια, όπου ο κόσμος θα εκφράζεται μέσα από τη μουσική και τη φωνή του.

Παίρνοντας δύναμη από το κοινό του, επιλέγει να κάνει ποιοτικές δουλειές και να πλαισιώνεται από ανθρώπους που θεωρεί οικογένεια του. Μέσα από τις συνεργασίες του με κορυφαίους τραγουδιστές, στιχουργούς και συνθέτες, ο Βασίλης Οικονόμου μας δείχνει συνεχώς ότι ήρθε για να μείνει.

Tα singles του “Κατάλαβε Το” & “Πάλι”, έχουν λάβει αξιόλογες κριτικές και έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή με εκατομμύρια views στα κοινωνικά δίκτυα. O Βασίλης Οικονόμου κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά το 2020. Θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους τραγουδιστές της νέας γενιάς.