Δήμητρα Κολλά: «Απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που...» - Η κατάθλιψη, τα ατυχήματα και οι δυσκολίες στην προσωπική της ζωή

«Ήμουν χορεύτρια. Έκανα κλασικό μπαλέτο μέχρι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δήμητρα Κολλά: «Απεχθανόμουν τους άντρες σε σημείο που...» - Η κατάθλιψη, τα ατυχήματα και οι δυσκολίες στην προσωπική της ζωή

Την Τετάρτη 10/4 η Δήμητρα Κόλλα εμφανίστηκε στο πλατό του The 2night show με την ηθοποιό να μιλάει για την καριέρα της στην υποκριτική, την ενασχόλησή της με το μπαλέτο και τους λόγους που αντιμετώπισε δυσκολία στις σχέσεις της με τους άντρες.

Αυτή την περίοδο απολαύσαμε την ηθοποιό μέσα από το ρόλο της στη Μάγισσα, ωστόσο στο παρελθόν είχε κάνει εξίσου μεγάλη επιτυχία στη σειρά Λίτσα.com (δείτε εδώ την αποκάλυψη που είχε κάνει για τις αμοιβές που δεν έλαβε).

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Κολλά για τις σχέσεις της με τους άντρες

«Στη μεταβατική αυτή φάση απεχθανόμουν τους άντρες - συγγνώμη που το λέω αυτό αγόρια - σε σημείο που μπήκα τόσο εσωτερικά μέσα μου να ψάξω εμένα πρώτα, να δω τι είναι αυτό που θέλω να υπάρχει σαν άνθρωπος δίπλα μου για να μπορέσω όταν θα έρθει να είμαι έτοιμη για αυτόν. Δεν τον έχω βρει ακόμα αυτόν τον κάποιον που θα είναι έτοιμος για εμένα. Αρκεί να είναι ένας άνθρωπος που θα μπορώ να θαυμάζω», είπε η Δήμητρα Κολλά.

Ο λόγος που έπαθε κατάθλιψη

«Ήμουν χορεύτρια. Έκανα κλασικό μπαλέτο μέχρι τα 17. Έπαθα ατυχήματα μετά, έπεσα σε μια μικρή κατάθλιψη. Εγώ ετοιμαζόμουν για τα Βασιλικά Μπαλέτα της Βουδαπέστης και έπαθα κάποια ατυχήματα - διαστρέμματα και μετά μου βγήκε το γόνατο - μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα συνεχίσω.

Οπότε καταρρέει ο κόσμος μου στα 17 μου και μου συμβαίνει κάτι προσωπικό που είναι οι πρώτες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο και δεν είχα από που να κρατηθώ. Μετά από 2-3 χρόνια που ήμουν πολύ εγκλωβισμένη στο μέσα μου και μου έλειπε η σκηνή και η επαφή με τον κόσμο. Γύρω στα 20 εκεί που έπρεπε να επιλέξω αν θα γίνω τραγουδίστρια ή όχι είπα θα δοκιμάσω το θέατρο. Ήμουν ένα εσωστρεφές και δυσλεκτικό παιδί», ανέφερε στη συνέχεια η Δήμητρα Κολλά.