Μπέσσυ Αργυράκη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα - «Είναι ανώριμο εκ μέρους μου»

«Όταν δεν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που να σου ταιριάζει, πώς γίνεται να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπέσσυ Αργυράκη: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα - «Είναι ανώριμο εκ μέρους μου»

Η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που την συνάντησαν έκθεση ζωγραφικής το βράδυ της Τετάρτης 10/4. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, ζητώντας της δημόσια συγγνώμη εξαιτίας κάποιων αναφορών που είχε κάνει για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη

«Λέω στην Εβελίνα ότι θέλω να κάνει παιδί και ξαφνικά να βρίσκεσαι αντιμέτωπη με το παιδί σου να σου λέει τα μύρια όσα που δεν της επιτρέπουν να κάνει παιδί. Όταν δεν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που να σου ταιριάζει, πώς γίνεται να την ζητάω να κάνει παιδί; Το θεωρώ πολύ ανώριμο εκ μέρους μου και της ζητώ δημόσια συγγνώμη», ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Και συμπλήρωσε για τα επαγγελματικά της: «Δεν γνωρίζω το τελικό αποτέλεσμα για την επόμενη σεζόν, γνωρίζω ότι το συζητάνε, αλλά δεν ξέρω την κατάληξη. Θέλω να την δω εκεί που λαχταράει η ψυχή της».

«Πιέζω την κόρη μου να κάνει κατάψυξη ωαρίων»

Σε παλαιότερες δηλώσεις της η Μπέσσυ Αργυράκη είχε δηλώσει την επιθυμία της η κόρη της, να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

«Αλήθεια είναι, πιέζω την κόρη μου να κάνει κατάψυξη ωραρίων. Επειδή έχουμε μπαμπά γυναικολόγο. Αν μία γυναίκα δε θέλει να κάνει παιδί όσο είναι ακόμα νέα... Θέλω πολύ να γίνω γιαγιά γαμώτο», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη, με τον παρτενέρ της στο J2US, Τόλη Παπαδημητρίου να σχολιάζει: «Εβελίνα μου, κατάψυξέ τα κι εσύ να ησυχάσουμε», είχε πει χαρακτηριστικά.