Survivor: Στον τάκο για 1η φορά - Η αντίδραση του Χρήστου Δάντη μετά την υποψηφιότητα της Ασημίνας Χατζηανδρέου

«Μαζί σου μεγαλόκαρδο αγρίμι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναμένεται να αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης 11/4 στο Survivor για την παραμονή της στο παιχνίδι, καθώς βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση μετά την απουσία της από τους στίβους μάχης λόγω του τραυματισμού της.

Για κάποιους θεωρήθηκε δίκαιη η απόφαση των διάσημων να βγάλουν στον τάκο την Ασημίνα, αφού δε μπορεί πλέον να φέρει νίκες στην ομάδα της. Από την άλλη μερικοί θεωρούν, πως δεν είναι σωστό να αγωνιστεί στη μονομαχία ούσα τραυματίας.

Ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram το βράδυ της Τετάρτης 10/4 μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της παίκτριας. Για μία ακόμη φορά ο τραγουδιστής στηρίζει δημόσια την αγαπημένη του περιμένοντας να δει την έκβαση του αγώνα (δείτε εδώ την πιο πιθανή αποχώρηση).

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την υποψηφιότητα της Ασημίνας στο Survivor

«Καλή τύχη αύριο! Μας έχει κάνει υπερήφανους με την αυτοθυσία σου, την ενσυνείδητη συμπεριφορά για την ομάδα σου, αλλά και γενικότερα με τη στάση σου. Μαζί σου μεγαλόκαρδο αγρίμι», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Χρήστος Δάντης - Ασημίνα - Survivor

Η γνωριμία και η αρχή της σχέσης τους

«Με τρόμαξε το συναίσθημά μου όταν την πρωτογνώρισα, γιατί δεν μου είχε συμβεί, ήταν ένα πολύ νεαρότερο άτομο. Γνώριζα ότι θα έρθω σε σύγκρουση με πολύ κόσμο με αυτή την ιστορία και κυρίως με τον εαυτό μου, γιατί απέφευγα τις σχέσεις με νεαρότερα άτομα. Βεβαία κάτι αντίστοιχο απασχολούσε και την Ασημίνα, αλλά ήρθαν τα πράγματα από μόνα τους. Το πιέσαμε να σταματήσει, δεν γινόταν», δήλωσε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Δάντης.

Όσον αφορά τα ταμπού που υπήρχαν, ανέφερε: «Βεβαίως υπήρξαν άνθρωποι στο οικογενειακό μου περιβάλλον που το πολέμησαν. Άφησα το χρόνο να δείξει. Τα ετερώνυμα έλκονται, είναι νόμος. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι άνθρωποι».

Σχετικά με το μήνυμα που έστειλε στην πρόσφατη επικοινωνία των Κόκκινων στο Survivor, ο Χρήστος Δάντης ξεκαθάρισε στις 21/3/24 στο Στούντιο 4: «Ήταν άβολο γιατί είμαι ντροπαλός. Και για το τελευταίο μήνυμα που έστειλα ένιωθα αμήχανα, γιατί δεν μ' αρέσει να τα βλέπω και να τα ακούω από άλλους. Οπότε φαντάσου τι συστολή έχω όταν πρέπει να το κάνω. Ήταν μεγάλη υπέρβαση για μένα, για το χατήρι της. Είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει πολλά, με έχει κάνει να δω τη ζωή διαφορετικά και να εκτιμήσω τον εαυτό μου, που δεν τον αγαπούσα».