Survivor spoiler 11/4: ΚΙ ΟΜΩΣ - Ποια παίκτρια αποχωρεί απόψε, λίγο πριν την ένωση

Λίγο πριν το πάρτι της ένωσης μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το νησί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 11/4: ΚΙ ΟΜΩΣ - Ποια παίκτρια αποχωρεί απόψε, λίγο πριν την ένωση

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την ένωση στο Survivor, το πιο φαντασμαγορικό επεισόδιο του παιχνιδιού τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές και η αποχώρηση απόψε θα έχει άρωμα γυναίκας.

Τρεις Κόκκινες και μια μπλε θα παλέψουν, μετά το ομαδικό αγώνισμα για το έπαθλο (δείτε εδώ ποια ομάδα το κερδίζει), για να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στο παιχνίδι. Μια θα είναι όμως αυτή που δεν θα τα καταφέρει. Ποια;

Στο επεισόδιο της Κυριακής μετά από ήττα των Κόκκινων ψηφίστηκε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Aira Adomaityte.

Την επόμενη μέρα, αφού έχασαν οι Μπλε ψήφισαν τον συμπαίκτη τους, Θοδωρή Τουρκογεώργο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για αντρική μονομαχία.

Η ήττα όμως, των Κόκκινων την επόμενη ημέρα κλείδωσε το γυναικείο φύλο με αποτέλεσμα εκείνοι να ψηφίσουν την Δώρα Νικολή και η μπλε να «πάρουν πίσω» την ψήφο του Θοδωρή και να την δώσουν στην Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Στο χθεσινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, αφού οι Κόκκινοι έριξαν στον τάκο την τραυματισμένη συμπαίκτριά τους, Ασημίνα Χατζηανδρέου...

Δείτε επίσης: Survivor: ΌΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτά τα χρήματα έχει μαζέψει για 14 εβδομάδες στο παιχνίδι η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ποια παίκτρια αποχωρεί απόψε 11/4 από το Survivor

Η επικοινωνία μου με την πηγή μου στον Άγιο Δομίνικο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα αλλά μπορώ να σας πω με σιγουριά πως η Χρύσα δεν θα φύγει. Από εκεί και πέρα όλα θα παιχτούν ανάμεσα στις Κόκκινες. Μια κόκκινη πιστεύω πως θα φύγει σήμερα. Η Ασημίνα είναι σκληρή, θα τα καταφέρει, εκτός αν κατά την διάρκεια του στίβου τραυματιστεί ακόμα περισσότερο. Όλα νομίζω θα παιχτούν μεταξύ Δώρας και Aira. Η Δώρα είναι δυνατή γενικά αλλά έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες λόγω ψυχολογικών θεμάτων.

Αν με ρωτάτε μεγαλύτερο φαβορί προς αποχώρηση θεωρώ την Aira. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη λένε... Aira. Αναμένουμε, βέβαια, την επιβεβαίωση από την πηγή μας που δεν έχει πέσει έξω ποτέ.

Το τελικό update λοιπόν, επιβεβαιώνει αυτά που αναφέρουμε πιο πάνω και έτσι σήμερα το βράδυ η Aira αποχαιρετάει μια για πάντα το Survivor!