Survivor spoiler 11/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο!

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 11/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο!

Τελευταίος στίβος μάχης απόψε 11/4 πριν την ένωση στην οποία θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς. Τελευταίος αγώνας για τους παίκτες του Survivor πριν μπανιαριστούν, ντυθούν, βαφτούν για να διασκεδάσουν μετά από πολύ καιρό. Τελευταία ήμερα για κάποια κοπέλα στον Άγιο Δομίνικο, αφού μεταξύ άλλων έχουμε και την αποχώρηση της εβδομάδας απόψε. Επεισόδιο φωτιά!

Αυτή την εβδομάδα οι νίκες και οι ήττες μοιράστηκαν κάπως. Την Κυριακή κέρδισαν οι Μπλε, με την Aira Adomaityte να βγαίνει στον τάκο. Την Δευτέρα κέρδισαν οι Κόκκινοι, με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να ψηφίζεται από τους Μπλε, την Τρίτη κέρδισαν οι Μπλε με την Δώρα Νικολή να βγαίνει στον τάκο και να έχουμε ανατροπή αφού η μονομαχία έκλεισες στο γυναικείο φύλο. Η ψήφιση του Θοδωρή αναιρέθηκε και την θέση του πήρε η Χρύσα Χατζηγεωργίου που δήλωσε «ξενερωμένη».

Την Τετάρτη κέρδισαν πάλι οι Μπλε και η υποψηφιότητα της τραυματισμένης Ασημίνας Χατζηανδρέου ήταν μια έκπληξη για όλους.. 3-1 πήγαν οι νίκες μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα. Σήμερα;

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε στο Survivor

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μπλε θα καταφέρουν να πατήσουν κάτω τους Κόκκινους και να κερδίσουν το έπαθλο (της επικοινωνίας λογικά) που τόσο πολύ επιθυμούν. Η πληροφορία δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένη 100%. Θα το σιγουρέψουμε μέσα στην ημέρα. Η ψυχολογία των Κόκκινων πάντως δεν θα είναι καθόλου καλή και κρίμα γιατί έχουν τρεις παίκτριές τους στην μονομαχία απόψε.

UPDATE: ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ!

Ποια θα αποχωρήσει άραγε; (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!)