Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δε θα μείνει έτσι!» - Κινείται νομικά με τον Διαμαντή Καραναστάση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

«Είναι μια επίθεση κάτω από τη μέση»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δε θα μείνει έτσι!» - Κινείται νομικά με τον Διαμαντή Καραναστάση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Την Πέμπτη 11/4 η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να μιλάει ανοιχτά για τα δημοσιεύματα χωρισμού με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση.

Από τη μεριά του ο βουλευτής και ηθοποιός διέψευσε απευθείας τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή μέσα από μια οργισμένη ανάρτηση. Στη συνέχεια και η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθύνθηκε στους πολίτες τονίζοντας, πως τα δημοσιεύματα χωρισμού ήταν συκοφαντικά.

Μέσα μάλιστα από τις νέες δηλώσεις της στην εκπομπή του Alpha η Κωνσταντοπούλου όχι μόνο διέψευσε την κρίση στη σχέση της, αλλά γνωστοποίησε πως εκείνη και ο Διαμαντής Καραναστάσης θα κινηθούν νομικά.

Οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα δημοσιεύματα χωρισμού με τον Διαμαντή Καραναστάση

«Κάνουμε ένα τεράστιο αγώνα με τον Διαμαντή. Φέρνουμε πολλά θέματα μέσα στη Βουλή και εκείνη την ώρα βγαίνει μια μυθοπλασία για να πληγεί η Πλεύση Ελευθερίας. Και λίγα είπε ο σύντροφός μου. Αυτό που συμβαίνει είναι καναβαλικό.

Όταν χτυπιέται η ομάδα, η αρχηγός, ο βουλευτής που είναι η υπεράσπιση των πολιτών μέσα στη Βουλή έχει στόχο και τους πολίτες. Για αυτό είπα ενημερωθείτε. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Περιμένουμε τη συγγνώμη γιατί θα κάνουμε και νομικές ενέργειες. Έχουμε δώσει εντολή, δε θα μείνει έτσι.

Ο Διαμαντής είναι ένας εξαιρετικά πετυχημένος καλλιτέχνης εδώ και χρόνια. Στο πολιτικό κομμάτι είναι λαμπρός. Είναι ξεκάθαρο, ότι είναι μια επίθεση κάτω από τη μέση σε εκείνον, σε εμένα και στην Πλεύση Ελευθερίας. Είναι κάτι που η κοινωνία το έχει δει και καταλαβαίνει γιατί μας βλέπει καθημερινά να δίνουμε μάχη σε μία άδεια Βουλή», είπε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου.