Κατερίνα Καραβάτου: «Θυμάμαι αυτά που λέγαμε επί ''Κους Κους'' και λέω τι γινόταν;» - Όσα έχει μετανιώσει η παρουσιάστρια από την καριέρα της

«Δε θα μιλούσαμε από το ''Κους Κους'' για τη Φαίη και το ''Πολύ Μπλα μπλα''»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: «Θυμάμαι αυτά που λέγαμε επί ''Κους Κους'' και λέω τι γινόταν;» - Όσα έχει μετανιώσει η παρουσιάστρια από την καριέρα της

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό Σουσού, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 11/4 με την παρουσιάστρια του My style rocks να μιλάει τόσο για την οικογένειά της (δείτε εδώ τι τη ρώτησε η κόρη της για το διαζύγιο) αλλά και για το πως είναι σήμερα η τηλεόραση και τι έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν και τη μεγάλη εμπειρία της.

Οι αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το χώρο της τηλεόρασης

«Έχω την ίδια σχέση με τα νούμερα που είχα πάντα. Οι άνθρωποι που κάνουμε τηλεόραση το πρωί όταν έρχονται τα νούμερα είμαστε στα νούμερα για να δούμε πώς είμαστε, αυτό δεν έχει αλλάξει όλα αυτά τα 20 χρόνια. Είναι μια κίνηση που κάνω εντελώς συνειδητά, γιατί θέλω να ξέρω που βρίσκεται το προϊόν και τι μπορούμε να κάνουμε σε σχέση με τη βελτίωσή του.

Δεν παρακολουθώ την τηλεόραση, όπως την παρακολουθούσα αλλά δουλεύω στην τηλεόραση μου φαίνεται περίεργο να μην παρακολουθώ. Αν με ρωτάς για το τι θα ήθελα και τι πρεσβεύω σε μια πρωινή ζώνη είναι αυτό που κάναμε στη Φωλιά των ΚουΚου. Θα ήθελα δηλαδή μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή. Δε μπορεί να μην ακολουθήσεις τη ρότα που υπάρχει, γιατί θα σε πετάξει έξω το σύστημα, όμως μπορείς με τον τρόπο σου να τα κάνεις όλα έτσι ώστε να δίνεις το προσωπικό στίγμα και να πηγαίνεις μέχρι εκεί που νομίζεις ότι μπορείς να το υποστηρίζεις.

Δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι μου αρέσει, που έφυγα από την τοξική σχολιαστική πλευρά της τηλεόρασης. Η επιλογή αυτή και αυτή η συνθήκη έχει άλλες δυσκολίες, έχει άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς, τα οποία μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Όμως κάνοντας πολλά χρόνια αυτό που εσύ τώρα και πολλοί συνάδελφοι μας - μπορώ να σου πω ότι αυτό το κομμάτι είναι κάτι που χαίρομαι που μπορώ να αποφύγω.

Δε νομίζω ότι είναι πιο καυστικό - αυστηρό το gossip στις εκπομπές τώρα. Θυμάμαι ότι έχουν υπάρξει περίοδοι πιο πολλά που ήταν πολύ πιο καυστικό. Εμείς δηλαδή θυμάμαι τα πράγματα που λέγαμε και κάναμε επί Κους Κους - τα σκέφτομαι τώρα και λέω τι γινόταν;

Αυτό που δεν γινόταν και δε γινόταν παλιά είναι ότι η κάθε εκπομπή μιλάει για την άλλη εκπομπή. Ενώ εμείς δε θα μιλούσαμε από το Κους Κους για τη Φαίη που ήταν απέναντι και έκανε το Πολύ Μπλα μπλα κλπ. Ήταν ένας κώδικας ηθικός, δικός μας», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.