"Λύγισε" ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον θάνατο του αδερφού του: «Ας μην μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία γιατί είναι πολύ επώδυνη και οι γονείς μου βλέπουν μάλλον»

Ο τραγικός τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή και η μάχη που έδωσε η οικογένειά του στην πορεία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, μίλησε ο πατέρας του 19χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με τον Γιάννη Ξανθόπουλο, αποκαλύπτοντας πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά και δεν θα σταματήσει μέχρι να πληρώσει ο υπεύθυνος για τον θάνατο του παιδιού του (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την κατάθεση του τραγουδιστή).

Με αφορμή την αποκάλυψή του αυτή, ο Γιάννης Πουλόπουλος, λίγο αργότερα, πήρε τον λόγο για να μιλήσει για την δική του εμπειρία, καθώς πριν από αρκετά χρόνια, έφυγε από τη ζωή με αντίστοιχο τρόπο και ο αδερφός του και οι γονείς του πάλευαν για τεράστιο χρονικό διάστημα στα δικαστήρια.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιάννη Πουλόπουλου για τον θάνατο του αδερφού του

«Είναι μία διαδικασία με τα δικαστήρια, που δυστυχώς θα κρατήσει πάρα πολύ. Μιλώ από προσωπική πείρα. Μιλάω για την εμπειρία μου που είχα με τον δικό μου αδερφό που έφυγε από τη ζωή το 1995. Ήμασταν για δέκα χρόνια στα δικαστήρια με τις ασφαλιστικές. Να μην σου πω ψυχικά και οικονομικά... Άστο καλύτερα. Ας μην μπούμε σε αυτήν τη διαδικασία για το αν δικαιωθήκαμε, γιατί είναι πολύ επώδυνη και οι γονείς μου βλέπουν μάλλον. Ξέρω απλά ότι ήταν μία διαδικασία που δεν τελείωνε ποτέ. Ήταν τροχαίο, τις πρώτες πρωινές ώρες στα Σίδερα Χαλανδρίου, όπου έπρεπε να αποδείξουμε κάποια πράγματα. Ήταν στο κιγκλίδωμα, στις μπάρες. Απλά τράβηξε δέκα χρόνια ολόκληρα και ήμασταν στα δικαστήρια» κατέληξε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε επίσης: «Στα 31 μου αποδέχτηκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό! Δε θα ξεχάσω ποτέ...» - Το άβολο περιστατικό του Γιάννη Πουλόπουλου σε έξοδο με το σύντροφό του

Τι έκανε ο πατέρας του μετά τον χαμό του 2ου γιου του

«Εμένα ο μπαμπάς μου, όταν χάσαμε τον αδελφό μου, το θυμάμαι σαν να είναι τώρα, μιλούσε σε αγνώστους στο δρόμο, στα παγκάκια, στο ασανσέρ που έμπαινε μέσα...φανταστείτε πόσο είναι μια διαδρομή στο ασανσέρ...είναι 20 δευτερόλεπτα να πας από τον 1ο στον 5ο..και θυμάμαι μια φορά ένας κύριος τον είχε παρεξηγήσει και του είχε πει: «Άσε μας κύριε μου, τι είναι αυτά που μας λες, τρέλες...». Χωρίς να ξέρει ο άνθρωπος αυτός, τι πόνο κουβαλάει αυτός ο πατέρας», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πουλόπουλος.