Πέθανε ο O.J.Sipmson: «Yπέκυψε στη μάχη του με τον καρκίνο» - Η έκκληση της οικογένειάς του

Η σοκαριστική ιστορία από το παρελθόν του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @ojsimpsonofficial
Instagram / @ojsimpsonofficial

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για τον θάνατο του O. J. Simpson το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου. Η οικογένειά του ανακοίνωσε τα δυσάρεστα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου στο Twitter, αποκαλύπτοντας πως το τελευταίο διάστημα έδινε μία σκληρή μάχη ενάντια στον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή μία ημέρα πριν, Τετάρτη 10 Απριλίου και τα παιδιά του αυτή τη στιγμή ζητούν να πάρουν τον χρόνο που τους χρειάζεται για να θρηνήσουν και να πενθήσουν μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα blogger και μητέρα τριών παιδιών - «Αποδείχτηκε παλικάρι!»

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του O.J. Simpson

«Στις 10 Απριλίου, ο πατέρας μας, Orenthal James Simpson, υπέκυψε στη μάχη του με τον καρκίνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου, η οικογένειά του ζητά να σεβαστείτε τις επιθυμίες τους για ιδιωτικότητα και χάρη», γράφει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Έλληνας ηθοποιός πέθανε πάνω στο σανίδι: Σοκαρισμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας - «Άφησε την τελευταία του πνοή καθώς έπαιζε»

Ποιος ήταν

O. J. Simpson, ήταν ένας Αμερικανός ποδοσφαιριστής που τρέχει πίσω, ηθοποιός και ραδιοτηλεοπτικός φορέας. Έπαιξε στην National Football League για 11 σεζόν, κυρίως με τους Buffalo Bills, και θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους μπακ όλων των εποχών.

Εργάστηκε, μάλιστα, ως ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός, ωστόσο έγινε παγκοσμίως γνωστός, καθώς δικάστηκε για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και του εραστή της, Ρόναλντ Γκόλντμαν, αλλά τελικά αθωώθηκε. Το παράνομο ζευγάρι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη γειτονιά Brentwood του Los Angeles στις 12 Ιουνίου 1994.

Πηγή: Βικιπαίδεια