Marseaux: «Έχω κάνει σχέση και με τα δυο φύλα! Τώρα είμαι...» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

«Έλεγα συνέχεια στον πατέρα μου να ξαναφτιάξει τη ζωή του...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Marseaux παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και αυτή προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου. Η νεαρή τραγουδίστρια απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε πολλά θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της.

Σχολίασε, μάλιστα, και όλο τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, μετά την "επίθεση" που είχε κάνει προς τους τραγουδιστές που αντί να ασχολούνται με τη μουσική, κάνουν διαφημίσεις για μπέργκερ και φαγητά, κάτι που και η ίδια έχει κάνει (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του καλλιτέχνη).

Οι σπάνιες αποκαλύψεις της Marseaux για την προσωπική της ζωή

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων που κάνω το όνειρό μου επάγγελμα. Θεωρώ πως αν δεν αντιμετωπίζουμε όντως αυτά που μας πονάνε, δεν τα επικοινωνούμε και δεν τα μοιραζόμαστε ίσως, δε θα τα ξεπεράσουμε ποτέ. Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 17 χρονών. Ήταν πολύ περίεργη περίοδος. Λίγο αυτοκαταστροφική μπορώ να πω. Έχω κενά μνήμης. Είναι ένας χρόνος που δε θυμάμαι τίποτα. Δε θυμάμαι αν πήγαινα σχολείο, με ποιους έκανα παρέα, που έμενα, τίποτα. Από τη πρώτη στιγμή έλεγα συνέχεια στον πατέρα μου να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Τα έχει καταφέρει τώρα. Είναι με μια εξαιρετική γυναίκα», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Ο πατέρας μου έρχεται στα live μου και μου πετάει κουτάκια μπύρας...»

«Δεν είμαι το κορίτσι - μοντέλο για τα social media. Στο TikTok υπάρχει πολύ bullying, απλά συμβαίνει σε όλους…Το τραγούδι "Βότκα Βύσσινο", είναι κάτι που μου έχει συμβεί. Αν δε συμβεί κάτι, δεν έχω έμπνευση για να γράψω ή να πω κάτι. Αυτό μου είχε συμβεί μετά από ένα Live στην Κρήτη, σε ένα club. Είναι αληθινή ιστορία, φλέρταρα με μια γυναίκα. Έτυχε...

Είμαι γενικώς άτομο που ψάχνομαι πολύ για να καταλάβω εμένα, το πως νιώθω και το τι είμαι. Ήταν και αυτό ένα ερωτηματικό που ήθελα να το ψάξω και ακόμα δεν έχω καταλήξει. Έχω κάνει σχέση και με τα δυο φύλα. Τώρα ερωτικά είμαι σε μια καλή φάση. Ήρεμη. Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι καλά», αποκάλυψε έπειτα.

Στο τέλος, επισήμανε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα: «Είναι ένας άνθρωπος λίγο πιο μεγάλος, οπότε δεν είναι πολύ μέσα στο πως κινείται η αγορά. Είναι τόσο σπουδαίος στα μάτια μου και δεν θα τολμούσα να αντιδράσω ποτέ σε κάτι που είπε. Αν με ρώταγε γιατί έκανα τη διαφήμιση, θα του έλεγα ότι το έκανα για τα λεφτά».