Ευτυχία Μελή – Το Προξενιό της Ιουλίας: «Ταΐζω 120 γάτες κάθε μέρα» - Η ζωή στην Αμερική και οι διάσημες συνεργασίες

Καμία σχέση με την σκληρή Κατερίνη...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ευτυχία Μελή – Το Προξενιό της Ιουλίας: «Ταΐζω 120 γάτες κάθε μέρα» - Η ζωή στην Αμερική και οι διάσημες συνεργασίες

Η Ευτυχία Μελή, η σύζυγος του διοικητή στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», ήταν η σημερινή καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στο σίριαλ του Alpha, μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική, όπου έζησε για χρόνια, για τους αστέρες του Hollywood που γνώρισε, αλλά και για την προσφορά της στα αδέσποτα ζώα. Όπως δήλωσε ταΐζει πάνω από 100 γάτες κάθε μέρα.

Όσον αφορά τον ρόλο της στο «Προξενιό της Ιουλίας», η Ευτυχία Μελή δήλωσε πως: «Η Κατερίνη υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά και τώρα σύντομα θα αρχίσει να έχει σκέψεις και για τη Στάσα. Γιατί βλέπει ότι νοιάζεται πάρα πολύ για την οικογένεια Σκούταρη. Ως Ευτυχία πιστεύω ότι η Κατερίνη πρέπει να φύγει. Δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το γάμο. Γιατί ο άντρας της δεν την απατά μόνο σωματικά αλλά και συναισθηματικά» είπε η Ευτυχία Μελή.

Δείτε επίσης: Η Ευτυχία Μελή στο YOU: «Στα αδέσποτα βρήκα το νόημα της ζωής» - Το καταφύγιό της και τα γυρίσματα στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Ευτυχία Μελή: «Έβγαζα έως και 400 ευρώ τη μέρα καθαρίζοντας μία βίλα»

Στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή της στις ΗΠΑ, όπου γεννήθηκε: «Δούλευα σαν προσωπική βοηθός για καλλιτέχνες. Για κάποιους έχω υπογράψει και δεν μπορώ να πω ποιοι είναι. Ήμουν και καθαρίστρια, αλλά εκεί πληρώνεσαι πάρα πολλά λεφτά. Έβγαζα και 400 ευρώ την ημέρα να καθαρίσω μία μεγάλη βίλα. Δεν ντρέπομαι να το λέω. Ήμουν πολύ τυχερή, οι γονείς μου πήγαν ως μετανάστες, γνωρίστηκαν εκεί κι εκεί γέννησαν τα παιδιά τους. Έχω την αμερικανική υπηκοότητα και το εκμεταλλεύτηκα».

Όσον αφορά τις σταρ που γνώρισε: «Η Αγκιλέρα ήταν πολύ καλή και γενναιόδωρη. Έδινε 30 ευρώ την ώρα και φιλοδώρημα. Πολύ γενναιόδωρη ήταν και η Πάμελα Άντερσον! Μιλάμε για πριν από 20 χρόνια που τα λεφτά είχαν άλλη αξία».

Η συνεργασία με αστέρες του Hollywood

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η Ευτυχία Μελή δήλωσε πως έχει συνεργαστεί με τον Anthony Hopkins, τον Nicholas Cage και τον Dwayne Johnson: «Πιο απαιτητικοί ήταν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες που έχω δουλέψει στην Αμερική. Αλλά η πιο όμορφη εμπειρία μου ήταν που δούλεψα δύο χρόνια με τον Evan Spiliotopoulos, που είναι από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους της Αμερικής και δούλεψα μαζί του στη Βουδαπέστη στον Ηρακλή, με τον Dwayne Johnson (σ.σ. The Rock)».

Η ζωή χωρίς σύντροφο και με 120 γάτες

Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Έχασα τον μπαμπά μου και ήρθα να βοηθήσω την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου και έμπλεξα με τα αδέσποτα. Έχω νοικιάσει έναν χώρο στο Λαγονήσι και μαζεύω άρρωστα ζωάκια. Τα πάω εγώ στον κτηνίατρο κάθε μέρα, μου παίρνει ένα 12ωρο».

Η Ευτυχία Μελή δήλωσε κλείνοντας: «Πρέπει να μάθω να φέρομαι λίγο πιο καλά στον εαυτό μου, δίνω τόσα στα ζώα που αρχίζω και στερούμαι εγώ. Ποτέ δεν θα ήμουν με έναν σύντροφο που δεν αγαπάει τα ζώα. Ταΐζω την ημέρα 120 γάτες, μετρημένες και στειρωμένες...»

«Δεν έχω τα αισθήματα που θα έπρεπε να έχω, για να έχω σύντροφο. Ίσως μεγάλωσα. Νιώθω τόση ευτυχία στο να βοηθάω τα ζώα που με έχουν ανάγκη, που είμαι καλυμμένη. Μήπως δεν έχω βρει τον σωστό άνθρωπο που να με έχει εμπνεύσει», κατέληξε η Ευτυχία Μελή.