Διονύσης Τσακνής: «Είπα “δεν ντρέπεται η γαϊδούρα, λέει τον πατέρα της Διονύση” και μιλούσε στον εγγονό μου!»

Ο συνθέτης έγινε πρόσφατα παππούς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Διονύσης Τσακνής: «Είπα “δεν ντρέπεται η γαϊδούρα, λέει τον πατέρα της Διονύση” και μιλούσε στον εγγονό μου!»

Ο Διονύσης Τσακνής ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4, όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης με τους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τα παιδιά που έχει αποκτήσει, και πλέον με τον εγγονό του, που όπως αποκάλυψε θα πάρει το όνομά του.

«Η σύντροφός μου, τα 4 παιδιά μου και τώρα ο εγγονός μου είναι το καταφύγιό μου. Το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο φωτογραφίες του εγγονού μου. Παλιά έλεγα μήπως είναι υπερβολή να λένε ότι το παιδί του παιδιού μου είναι δυο φορές παιδί μου, μέχρι που το έπαθα!», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τσακνής.

Δείτε επίσης: Διονύσης Τσακνής για Λαυρέντη Μαχαρίτσα: «Όταν έμαθα ότι “έφυγε”, μου έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι...»

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Ήθελα πάντα, και τώρα το πέτυχα, να κάνω καριέρα στην προσωπική μου ζωή. Πρέπει να είσαι όμορφα, δημιουργικά στην προσωπική σου ζωή, ανεξάρτητα από τη δουλειά. Θεωρώ δυστυχείς τους ανθρώπους που λένε ότι η ζωή μου είναι η δουλειά μου. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις; Ωριμάζοντας πιστεύω κάθε άνθρωπος οφείλει να αντιληφθεί ότι πρέπει να κάνει τη ζωή του όμορφη. Η δουλειά φυσικά ομορφαίνει τη ζωή, αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με κάποιον που λέει “Η δουλειά μου είναι η ζωή μου”. Πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος»

Ο Διονύσης Τσακνής κατέληξε σε αυτό το κομμάτι: «Τα παιδιά μου είναι μεγάλα παράσημα και αλίμονο αν μεγαλώνουν ερήμην σου. Πρέπει να μεγαλώνουν μαζί σου και να αναγνωρίζουν τον γεννήτορά τους».

Το αστείο περιστατικό του Διονύση Τσακνή με την κόρη του

Σε διαφορετικό σημείο μάλιστα, ο Διονύσης Τσακνής αποκάλυψε τι τον... έμαθε ο εγγονός του, καθώς και ένα αστείο περιστατικό μαζί του, και με την κόρη του. «Ο εγγονός μου με έμαθε να βάζω πλυντήριο γιατί του αρέσει. Θα περάσει καιρός να συνηθίσω ότι θα το πούνε Διονύση. Προχτές που ήμουν με την κόρη μου και λέει “Διονύση”, λέω από μέσα μου “δεν ντρέπεται η γαϊδούρα, λέει τον πατέρα της Διονύση” και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν μιλούσε σ' εμένα, αλλά στο μωρό, τον ανιψιό της!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνθέτης.