Μαριτίνα Ντενίση: Εντυπωσίασε η κόρη της Μιμής Ντενίση με τη νέα της εμφάνιση – Αγνώριστη!

Στο πλευρό της πάντα η μητέρα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς η επίσημη πρεμιέρα του Ντοκιμαντέρ με τίτλο: «150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και παραγωγή της Indigo View. Το «παρών» έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αναγνωρισμένη ηθοποιός και σκηνοθέτιδα, Μιμή Ντενίση. Στο πλευρό της βρισκόταν η κόρη της, Μαριτίνα, η οποία εντυπωσίασε με το σύνολο που επέλεξε για την βραδιά και αναδείκνυε τη νέα σιλουέτα της. Θυμίζουμε πως πριν από περίπου ένα χρόνο η Μαριτίνα Ντενίση είχε ποζάρει για πρώτη φορά με -25 κιλά και τα σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά.

Τις δύο γυναίκες συνόδευε το τρίτο μέλος της οικογένειας, ο πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, Σωτήρης Πολύζος, με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: Συγκινημένη η ηθοποιός με την έκπληξη της κόρης της, Μαριτίνας - Ανέβηκε στη σκηνή και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά

Η Μαριτίνα Ντενίση με τη μητέρα της Μιμή και τον Σωτήρη Πολύζο
Φωτογραφία: Studio Panoulis/Γιώργος Μπρούσαλης

Τι έχει δηλώσει η Μιμή Ντενίση για την κόρη της, Μαριτίνα

«Το πιο ωραίο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου είναι ότι απέκτησα την Μαριτίνα. Και επειδή με ρωτάς τι όσα έχω μετανιώσει, ένα πράγμα που έχω μετανιώσει είναι ότι δεν απέκτησα από μικρή πολλά παιδιά. Θεωρώ ότι είμαι γεννημένη μάνα. Δεν μου δημιούργησε ποτέ δυσκολία το να είμαι μητέρα», έχει δηλώσει η Μιμή Ντενίση για την κόρη της, στον Τάσο Τρύφωνος.

Και κατέληξε όσον αφορά το θέμα των παιδιών: «Ήταν ένα πράγμα για το οποίο μετάνιωσα γιατί στην αρχή με τον Γιάννη Φέρτη ήμασταν προσηλωμένοι στην καριέρα και να σταθούμε οικονομικά, που ήταν τα πρώτα μας χρόνια ως θιασάρχες και ζευγάρι, και δεν υπήρχαν χρήματα. Μετά ήταν όλη η κατάσταση με τον Αντώνη Τρίτση που δεν είχα πάρει διαζύγιο και δεν απέκτησα παιδί μαζί του. Θα 'θελα δηλαδή να είχα τρία παιδιά, τέσσερα. Αυτό είναι ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνω, όμως η Μαριτίνα, που τη βάζω πάνω από τη καριέρα μου και όλα, είναι αυτή που μου έφερε την ισορροπία στη ζωή».