Μαρινέλλα: Στα 85 της δίνει ρεσιτάλ χορού πάνω στην πίστα και γίνεται viral!

Δεν την πτόησε ο τραυματισμός της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρινέλλα: Στα 85 της δίνει ρεσιτάλ χορού πάνω στην πίστα και γίνεται viral!

Τα χρόνια περνούν, αλλά η Μαρινέλλα παραμένει ένας θρύλος στην ιστορία του νυχτερινού τραγουδιού, και τυχεροί όσοι έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε ηλικία 85 ετών να τα δίνει όλα στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, για ακόμα μία φορά έδειξε τις χορευτικές της ικανότητες και έγινε viral στα social media.

Η Μαρινέλλα επέστρεψε στη σκηνή του NOX μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου πριν από περίπου έναν μήνα, 40 ημέρες μετά τον τραυματισμό στο πόδι της.

Το πρόσφατο ατύχημα της Μαρινέλλας δεν την πτόησε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας OnTime και της δημοσιογράφου Ρενέ Σαραντινού, η Μαρινέλλα γύρισε το πόδι της κι έπαθε θλάση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ένας σημαντικός αριθμός παραστάσεων για νέα ημερομηνία. Όπως θα δείτε παρακάτω ωστόσο, στο απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day στον Alpha», λίγο την επηρέασε η συγκεκριμένη εξέλιξη και δεν έχασε ούτε στο ελάχιστο το κέφι της.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Ασταμάτητα τα χειροκροτήματα στο νυχτερινό κέντρο - Η πρώτη της εμφάνιση στην πίστα μετά το ατύχημά της

Η καταγωγή και η ανέλιξη της κορυφαίας τραγουδίστριας

Οι γονείς της ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη και είχαν ποντιακή καταγωγή. Είναι το τέταρτο και νεότερο μέλος της οικογένειας. Μια οικογένεια φτωχή αλλά δεμένη με αρχές, που τα περισσότερα μέλη της τραγουδούσαν πολύ καλά.

Η Μαρινέλλα είχε πει: «Γεννήθηκα στις 20 Μαΐου του 1938 στη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασα και τα πρώτα 18 μου χρόνια. Είμαι το τέταρτο και τελευταίο μέλος της οικογένειας. Οι γονείς μου πριν εγκατασταθούν στην Θεσσαλονίκη, ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη και κατάγονταν από τον Πόντο. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχικά, αλλά πολύ ζεστά».