Eurovision 2024 - Ηλίας Ψινάκης: «H ΕΡΤ όλο μπούρδες κάνει, είμαστε ασφαλείς γιατί είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός»

Δεν μάσησε τα λόγια του για ακόμα μία φορά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Eurovision 2024 - Ηλίας Ψινάκης: «H ΕΡΤ όλο μπούρδες κάνει, είμαστε ασφαλείς γιατί είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός»

O Ηλίας Ψινάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, επιστρέφοντας από το ταξίδι στο Παρίσι, όπου πέρασε τα γενέθλιά του. Μεταξύ άλλων, δε, αναφέρθηκε τόσο στην μετακόμιση του «Γηροκομείου» στο OPEN όσο και για το τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάττι.

«Tο “Γηροκομείο” θα το πάρει το OPEN. Το θέλουν, ναι. Πήρα άδεια από τα νέα παιδιά που το παρακολουθούν, για να το δείχνουν στους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους συνομηλίκους μου! Συνέχεια γυρίζουμε νέα επεισόδια, τα οποία θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στο Youtube και θα τα δανείζουμε στην τηλεόραση, όταν χρειάζεται, για να το βλέπουν οι άνθρωποι της ηλικίας μου που δεν ασχολούνται με τους υπολογιστές», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

«Πολλά μου λένε εμένα για την τηλεόραση αλλά δεν την πολυπάω πια, έτσι όπως έχει γίνει. Δεν είναι του τύπου μου πια. Δεν γίνονται τα σόου που γίνονταν παλιά, και είναι λογικό. Δεν υπάρχουν χρήματα και έχουμε μια κρίση. Οπότε είναι λίγο φτωχομπινεδιάρικα», συμπλήρωσε σχετικά με τις προτάσεις που του έχουν γίνει.

Δείτε επίσης: Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: «Δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση, αν θέλει ας έρθει...»

Ο Ηλίας Ψινάκης για τη Eurovision και το TV Queens

«Το TV Stars παρουσιάστε ήταν μία πολύ ωραία εκπομπή. Έχει χώρο στην τηλεόραση, και οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να εμφανίζονται. Μου αρέσει πολύ για παρουσιάστρια η Ιωάννα Μαλέσκου, παρότι δεν την γνωρίζω προσωπικά. Μιλάει ελληνικά πρώτα απ' όλα, είναι ένα ωραίο κορίτσι και μου είναι συμπαθής. Αν πάει ο Αντρέας Μικρούτσικος ξέρει πώς να τα μαγειρεύει, θα κάνει τρομερή τηλεθέαση», ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης σχετικά με το TV Queens.

Ενώ όσον αφορά τη Eurovision, κατέληξε στις δηλώσεις του λέγοντας: «Ξέρω ότι είμαστε ασφαλείς γιατί είναι πάλι ο Φωκάς Ευαγγελινός, γιατί η ΕΡΤ όλο μπούρδες κάνει».