Μαρία Γεωργιάδου για το διαζύγιο με τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Και οι δύο επιδιώξαμε να μην...»

«Όποιος πει ότι είναι ανώδυνο, θα είναι ψέματα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

H Μαρία Γεωργιάδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στον γιο που έχει αποκτήσει με τον Στράτο Τζώρτζογλου και το μεταξύ τους διαζύγιο. Ο νεαρός Αλκιβιάδης πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το σενάριο και τη σκηνοθεσία, μπαίνοντας στο καλλιτεχνικό μονοπάτι των γονιών του.

«Από τη στιγμή που έχεις ένα παιδί δεν σταματάς ποτέ να είσαι γονιός. Κάνουμε δουλειές που είναι συναφείς, άρα αυτό μας δίνει την ευκαιρία, πέρα απ' το να δουλέψουμε μαζί, και να επικοινωνούμε. Ο γιος μου δεν μου ανακοίνωσε ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ούτε και είναι, μου είπε ότι θέλει να κάνει σκηνοθεσία – σενάριο. Ήμουν αμέσως θετική, και ο Στράτος ήταν θετικός με το να ασχοληθεί ο γιος μας με την σκηνοθεσία, δεν είχε λόγο να μην είναι», είπε αρχικά η Μαρία Γεωργιάδου.

Δείτε επίσης: «Μετά την απώλεια της μαμάς μου...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Γεωργιάδου για την οικογένειά της

H Μαρία Γεωργιάδου για το διαζύγιο με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Στη συνέχεια η Μαρία Γεωργιάδου αναφέρθηκε στις σχέσεις της σήμερα με τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Με τον Στράτο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, στη “Γυναίκα χωρίς όνομα”, και θα το κάναμε ξανά. Και οι δύο επιδιώξαμε να έχουμε ένα διαζύγιο που να μην έχει άσχημες επιπτώσεις στο παιδί. Όποιος και να πει ότι ένα διαζύγιο είναι εντελώς ανώδυνο, θα λέει ψέματα».

«Καλώς ή κακώς είναι μία παραδοχή ότι κάτι δεν πήγε καλά. Κανείς δεν παντρεύεται για να πάρει διαζύγιο, αλλά υπάρχει η αιχμή της απογοήτευσης», δήλωσε αμέσως μετά η Μαρία Γεωργιάδου για να καταλήξει: «Δεν κυνηγάω τον έρωτα, δεν είμαι 16 χρόνων. Βάζω υψηλά standards στη δουλειά μου και αυτό με αφορά».