Κατερίνα Στικούδη: Στο γυμναστήριο ολοταχώς! Έτσι χτίζει κορμί μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Με την προπόνησή της δεν αστειεύεται!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/stikoudikaterin
Instagram/stikoudikaterin

Μπορεί να έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά κάποιος που θα έβλεπε το κορμί της δύσκολα θα το καταλάβαινε. Η Κατερίνα Στικούδη προσέχει για να έχει, και έχει δείξει διαχρονικά πόσο αγαπάει τη γυμναστική.

Παρά το γεγονός ότι πλέον στη ζωή της κυριαρχούν τρεις... Σερίφηδες (ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει), παραμένει μία πολυάσχολη γυναίκα. Χαρακτηριστικό είναι ότι επέστρεψε στα backstage του J2US, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε ξανά να γυμνάζεται και μας έδωσε ένα sneak peak μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παρά την κούραση και την αϋπνία, η Κατερίνα Στικούδη δεν αφήνεται σε καμία περίπτωση, και θέλει να παραμείνει σε φόρμα. Το βράδυ της Πέμπτης δημοσίευσε ένα βίντεο από τη σκληρή προπόνησή της για να αποκτήσει ξανά το κορμί που είχε πριν την δεύτερη εγκυμοσύνη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: «Για αυτό φοράω γυαλιά για να μη φαίνονται τα...» - Δύσκολη η νέα καθημερινότητα με τους δύο γιους της στο σπίτι

Η νέα ζωή της Κατερίνας Στικούδη με δύο παιδιά

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τη νέα της ζωή και από το πρωί μέχρι το βράδυ, πέρα από τις ώρες που δουλεύει, ασχολείται με το μεγάλωμα των παιδιών της. Μέσα από τα social media της δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές τους και βίντεο με τα μωρά της, που κάνουν τους διαδικτυακούς της φίλους να «λιώνουν».

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στο J2US, η Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο J2US. Υπάρχει πάντα μια παραπληροφόρηση, είναι ωραίο που με στηρίζουν οι συνεργάτες μου. Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος. Έρχομαι, κάνω μωράκι, φεύγω, ξανάρχομαι. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια, είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που βιώνω. Ο Βύρωνας είναι πάρα πολύ καλός. Χαϊδεύει, ταϊζει το μωρό, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες για τον αδελφό του. Δεν κοιμάσαι όταν έχεις μωρό, δεν υφίσταται αυτή η ερώτηση. Ταϊζουμε συνέχεια, όσο αντέχουμε και όσο χρειάζεται».