Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η ανιψιά της που φέρει το όνομα της έχει μεγαλώσει πολύ - Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο Αιμίλιος

Αυτή είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη Junior

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συγκίνηση προκάλεσε η κίνηση του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη, ανιψιού της Αλίκης Βουγιουκλάκη, να δώσει στην κόρη του το όνομα της για αν τιμήσει με αυτό τον τρόπο την σπουδαία ηθοποιό. Η βάφτιση έγινε τον Νοέμβριο του 2019 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

Όπως μάλιστα γράφεται, η Αλίκη junior είναι το πρώτο κορίτσι που ήρθε στην οικογένεια Βουγιουκλάκη, 23 χρόνια μετά το θάνατο της Ελληνίδας σταρ.

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη Junior

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα του και αγαπημένο του μοντέλο είναι η 6 ετών κόρη του.

«Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι. Ξυπνήσαν ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να ‘ναι γερό το παιδάκι μας και όλα τα παιδιά του κόσμου. Είναι ένας τρόπος να την τιμήσουμε, που το θέλαμε. Είναι το μόνο κορίτσι στην οικογένεια, το επόμενο που έρχεται μετά την Αλίκη. Θέλουμε να συνεχιστεί το όνομα και ήταν και επιθυμία δικιά της. Εγώ ήθελε να γεννηθώ κορίτσι. Επειδή με βάφτισε η ίδια ήθελε να με βγάλει Αλίκη. Οπότε ήταν άγραφο χρέος που είχα από όταν γεννήθηκα», είχε πει ο Αιμίλιος για την βάφτιση της κόρης του και το όνομα που της έδωσε.

Δείτε επίσης: Πουλήθηκε το "ιστορικό" εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο - Δείτε πως είναι σήμερα


Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είχε τεράστια αδυναμία στην θεία του. Μάλιστα, σχεδόν κάθε χρόνο στις 23 Ιουλίου ημέρα θανάτου της Αλίκης, δημοσιεύσει στο προφίλ του κοινές φωτογραφίες τους.


Να σημειωθεί πως μετά από δύο μήνες νοσηλείας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου 1996 σε ηλικία 62 ετών στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από καρκίνο στο ήπαρ (επίσημη αιτία θανάτου ήταν το ηπατικό κώμα, στο οποίο είχε περιπέσει τις τελευταίες ώρες). Ακολούθησε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 25 Ιουλίου 1996 εψάλη η νεκρώσιμη ακολουθία στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε την επομένη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου, που έδωσε στην κηδεία τη μορφή λαϊκού προσκυνήματος. Ο τάφος της βρίσκεται στο Α νεκροταφείο Αθηνών,τον οποίο συχνά επισκέπτονται οι θαυμαστές της.