Νίκος Καρβέλας - Αννίτα Πάντα: Ο γιος τους, Ανδρέας, μεγάλωσε - Με φράντζα και ίδιο ύφος με τον πατέρα του, στο πλευρό της Άννας Βίσση

Η φωτογραφία από τα γενέθλια του γιου του που απέκτησε με την Έλενα Φερεντίνου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Την Πέμπτη 11/4 ο μικρός γιος του Νίκο Καρβέλα είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με όλη την οικογένεια. Του διοργάνωσαν ένα πάρτι και η Άννα Βίσση δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την όμορφη αυτή ημέρα.

Ο καλλιτέχνης το 1983 παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Σοφία. Χώρισαν το 1992. Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με την τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια. Παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2010 και χώρισαν το 2016. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ανδρέα το 2008. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί δεσμό με την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου και έχουν αποκτήσει έναν γιο που γεννήθηκε το 2022.

Οι φωτογραφίες της Άννας Βίση με τα παιδιά του Νίκου Καρβέλα

Η Άννα Βίσση λοιπόν φωτογραφήθηκε τόσο με γιο μικρό γιό του πρώην συζύγου της, Φαίδων, ο οποίος είναι ένας γλύκας, αλλά και με τον μεγάλο του γιο, Ανδρέα, ο οποίος είναι 16 ετών.

Ανάρτηση με το γιο της έκανε και η Ελένη Φερεντίνου για να του ευχηθεί για τα γενέθλια του.

Άννα Βίσση Ανδρέας Καρβέλας

Άννα Βίσση Φαίδων Καρβέλας

Τι έχει πει ο Καρβέλας για Βίσση και Πάνια

Δίνει σπάνια συνεντεύξεις, γι' αυτό ίσως προκαλεί και έντονες συζητήσεις. Ο Νίκος Καρβέλας μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη για την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» όπου αναφέρθηκε στη ζωή και στην καριέρα του, καθώς φυσικά και στους δύο γάμους που έκανε με την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια, απ' όπου απέκτησε αντίστοιχα μία κόρη και έναν γιο, τη Σοφία και τον Ανδρέα.

«Καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα Βίσση. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν την άλλαξα ποτέ, δεν πήγα να ζητήσω κάποια άλλη τραγουδίστρια. Της έλεγα, Αννούλα τώρα κάνουμε αυτό, γίνονταν μετά οι Δαίμονες, ήταν παντού. Οπότε ήταν ο άνθρωπός μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας αναφερόμενος στο καλλιτεχνικό έτερον ήμισυ που βρήκε στο πρόσωπο της Άννας Βίσση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον γάμο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το επαίσχυντο πράγμα που έκανα, το ότι ο Καρβέλας έκανε γάμο, ήμουν πολύ μικρός και ρομαντικός τότε. Με την Άννα αισθάνθηκα ότι υπάρχει κάτι αλλοπρόσαλλο μες στις βλάβες του εγκεφάλου μου που με οδήγησε να κάνω αυτό. Το έκανα και μετά το πλήρωσα, γιατί δεν είμαι για τέτοια πράγματα».

Όσον αφορά την Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Καρβέλας δήλωσε: «Το έκανα και με την Αννίτα, αλλά επειδή ήθελα να δω τους γονείς της να γελάνε. Επειδή είναι ένα περίεργο κορίτσι, δεν πίστευαν ότι θα κάνει σχέση και παιδάκι. Είδαν ότι με αυτόν τον τρελό θα κάνει παιδί και τους έδωσα όλο το πακέτο». Όπως αποκάλυψε μάλιστα δεν έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την Έλενα Φερεντίνου, με την οποία επίσης έχουν αποκτήσει έναν γιο.