Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με απασχολεί η υγεία της και το σπασμένο χέρι της όχι αν θα...»

Τι είπε περί πρότασης γάμου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με απασχολεί η υγεία της και το σπασμένο χέρι της όχι αν θα...»

Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA. Ο τραγουδιστής μίλησε τόσο για τη συνεργασία του με τον Κωσταντίνο Χριστοφόρου όσο και για την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό που είχε σε αγώνισμα πριν μερικές εβδομάδες και είναι ιδιαίτερα σοβαρός, γεγονός που την έχει ρίξει ψυχολογικά στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη

«Μετά από 20 χρόνια ξανά συναντιέμαι στη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε αρχικά για τα επαγγελματικά του στο χώρο της μουσικής.

Ενώ για το ατύχημα που είχε το χειμώνα, όταν έπεσε από την σκηνή που τραγουδούσε (δείτε το βίντεο), σχολίασε πως: «Πέρυσι έπεσα από τη σκηνή και από τότε αγχώνομαι και φοβάμαι τις ψηλές σκηνές. Νιώθω άβολα λίγο. Λέω να με προσέχετε γιατί προσέχω εύκολα»

Στην συνέχεια μίλησε για την σύντροφο του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, κάνοντας αναφορά και σε... πρόταση γάμου. «Υποστηρίζω πολύ την Ασημίνα. Με απασχολεί η υγεία της και το σπασμένο χέρι της όχι αν θα πάει τελικό. Να αποκατασταθεί για να μην της αφήσει κουσούρια. Το μόνο μου είναι τα "Εν οίκω μη εν δήμω" οπότε αν θα κάνω πρόταση γάμου στην Ασημίνα αφορά τον στενό μας κύκλο», είπε.

Στο τέλος, η δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day τον ρώτησε για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στην περιοδεία της τραγουδίστριας στην Αμερική: «Μίλησα με την Άντζελα μετά την περιοδεία μας. Δεν είναι ωραίο αυτό που συνέβη σε έναν άνθρωπο που συντηρεί άλλους από τα 14 του χρόνια. Είναι ένας χρυσός άνθρωπος, ένα χρυσό παιδί. Τους καλούς ανθρώπους μας έχουν οι άλλοι για δεδομένους».