Σοκαριστικό: Νέο βίντεο από το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης στη σκηνή

Πρέπει να χτύπησε πολύ...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκαριστικό: Νέο βίντεο από το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης στη σκηνή

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν μερικά βίντεο που δείχνουν καθαρά το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης στην Θεσσαλονίκη, κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης, όταν ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του.

Η εμφάνισή του αμέσως αναβλήθηκε, με την σύντροφό του και πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, να ήταν εκείνη που γνωστοποίησε τα εν λόγω γεγονότα. «Εκ μέρους του συντρόφου μου Χρήστου Δάντη, ζητούσε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινέ εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του κι όπως φαίνεται δεν μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», είχε γράψει χαρακτηριστικά το πρωί της Τετάρτης 15/2 στην ανάρτησή της στα social media.

«Πιστεύω στη δύναμη σου. Όλα καλά θα πάνε, είμαι δίπλα σου», είχε γράψει λίγες ώρες μετά δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία που του κρατά το χέρι (δείτε την εδώ), κάτι που σκόρπισε αμέσως πολύ μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση του Χρήστου Δάντη. Λίγες ώρες, μάλιστα, αργότερα, η Ασημίνα επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές του συντρόφου της, για την υγεία του, μιας και όπως έγραψε, της έστειλαν αμέτρητα μηνύματα για να ρωτήσουν πως είναι ο τραγουδιστής -δείτε εδώ την ανάρτησή της.

Και ο ίδιος όμως ο τραγουδιστής επέστρεψε στα social media και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ασημίνα, όπου έγραψε: «Κοίτα που ενώ υποσχέθηκα χθες ότι θα φροντίζω εγώ να χαμογελάς, φρόντισες εσύ για άλλη μια φορά» -δείτε την εδώ.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Χρήστος Δάντης είναι μια χαρά στην υγεία του και για αυτό ανακοίνωσε πως επιστρέφει κανονικά στην πίστα.

«Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει. Και επειδή εγώ είμαι από αυτά τα σκυλιά, σας περιμένω αύριο και το Σάββατο στην Autokinissi22 πάντα με τον Λευτέρη Πανταζή», έγραψε χαρακτηριστικά στο instastory που δημοσίευσε.

Ο Χρήστος Δάντης ανακοίνωσε τα ευχάριστα λίγο μετά το ατύχημα που είχε

Νέο βίντεο από το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης στη σκηνή

Εντωμεταξύ, πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο στο Tik Tok που δείχνει από άλλη οπτική γωνίσ του μαγαζιού το ατύχημα που είχε το οποίο ήταν άκρως σοκαριστικό.

Όπως συγκεκριμένα λοιπόν φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε, ο τραγουδιστής έκανε δύο βήματα πάνω στην πίστα, για να χαιρετήσει κάποιον που καθόταν στο μπαρ. Ωστόσο, η πίστα ήταν γεμάτη λουλούδια, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να γλιστρήσει και να πέσει στο κενό.