«Γλιτώσαμε από τα χειρότερα» - Το πρώτο μήνυμα της Ασημίνας μετά το ατύχημα του Χρήστου Δάντη

«Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με το ατύχημα που είχε ο Χρήστος Δάντης στη Θεσσαλονίκη, κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης, όταν ο τραγουδιστής βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του.

Φυσικά, η εμφάνισή του αμέσως αναβλήθηκε, με την σύντροφό του και πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, να ήταν εκείνη που γνωστοποίησε τα εν λόγω γεγονότα.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου Χρήστου Δάντη, ζητούσε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινέ εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του κι όπως φαίνεται δεν μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη», είχε γράψει χαρακτηριστικά το πρωί της Τετάρτης 15/2 στην ανάρτησή της στα social media -δείτε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη με το ζευγάρι λίγο πριν το ατύχημα του τραγουδιστή.

«Πιστεύω στη δύναμη σου. Όλα καλά θα πάνε, είμαι δίπλα σου», είχε γράψει λίγες ώρες μετά δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία που του κρατά το χέρι (δείτε την εδώ), κάτι που σκόρπισε αμέσως πολύ μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση του Χρήστου Δάντη.

Τελικά, σήμερα το μεσημέρι, η Ασημίνα επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές του συντρόφου της, για την υγεία του, μιας και όπως έγραψε, της έστειλαν αμέτρητα μηνύματα για να ρωτήσουν πως είναι ο τραγουδιστής.

Η νέα ανάρτηση της Ασημίνας για την υγεία του Χρήστου Δάντη μετά το ατύχημά του

«Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου.

Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμίσω γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και την συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η νέα ανάρτηση της Ασημίνας για την υγεία του Χρήστου Δάντη μετά το ατύχημά του