Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω...» - Οι αποφάσεις της Δημητρίου για τις νομικές κινήσεις κατά του κουμπάρου της, Εκμαλιάν

Θα κινηθεί νομικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια αποκάλυψη για τις επόμενες κινήσεις της Άντζελας Δημητρίου έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής 12/4 από το Happy Day και την παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ίδια να είναι σε θέση να γνωρίζει ρεπορτάζ για την τραγουδίστρια.

Δεν είναι λίγα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στη ζωή της Άντζελας Δημητρίου. Μια ρήξη στις σχέσεις με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη τη συγκλόνισε και στη συνέχεια αποκορύφωμα ήταν ο θάνατος της μητέρας της.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις η τραγουδίστρια έχει αποφασίσει να πάρει χρόνο με τον εαυτό της και ξεκουραστεί κυρίως ψυχικά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα ανέφερε, πως οι νομικές κινήσει που θα έκανε η τραγουδίστρια κατά του κουμπάρου της, κ. Εκμαλιάν κατά πάσα πιθανότητα δε θα πραγματοποιηθούν (δείτε εδώ γιατί δεν του είχε επιτρέψει την είσοδο στο μαγαζί που εμφανιζόταν).

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις σχέσεις Δημητρίου και Κιουρτσάκη

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι γενικώς γίνεται μια προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους να κρατηθούν λίγο χαμηλά οι τόνοι, μήπως υπάρξει μια εκτόνωση. Το ψάξαμε προχθές με αφορμή ένα ρεπορτάζ που έλεγε ότι η Άντζελα θα κινηθεί εναντίον της άλλης πλευράς και του κουμπάρου, του κυρίου Εκμαλιάν, που είχε πει διάφορα για εκείνη αλλά προς το παρόν υπάρχει μια άνω τελεία μήπως πέσουν λίγο οι τόνοι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η αποκάλυψη του κουμπάρου της Δημητρίου

«Πιστεύω ότι θα πάει στα βαφτίσια η Άντζελα και πρέπει να πάει, στο εγγονάκι θα πάει, αλίμονο. Να χαρεί το παιδάκι. Μην πάνε με γκρίνια σε μια τέτοια ωραία μέρα, θα είναι βαφτίσια, χαρά. Θα χρειάζεται χαμόγελο. Εγώ πιστεύω, ότι η Όλγα θα είναι αγκαλιασμένη με τη μητέρα της και θα πηγαίνουν, εγώ αυτό πιστεύω.

Μπορεί να μιλήσω με την Όλγα, να την πάρω τηλέφωνο με τον Φώτη και να τους πω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Να δώσουν το ονοματάκι και να είναι ευχαριστημένοι όλοι και η Άντζελα που έχει δώσει την ψυχή της», είπε ο φίλος της Δημητρίου, Νίκος Δουλάμης την Τρίτη 9/4 στο Super Κατερίνα.