Ο Γιώργος Λιάγκας για τις δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά: «Δεν ξεκίνησες καλά! Τι δήλωση ήταν αυτή;»

«Ξεκίνησε η κριτική να ξέρεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Λιάγκας για τις δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά: «Δεν ξεκίνησες καλά! Τι δήλωση ήταν αυτή;»

Ο Γιώργος Αυτιάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 τον συνάντησε μετά την τηλεοπτική του συνάντηση με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε για την απόφαση του να περάσει από την δημοσιογραφία στην πολιτική.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά

«Εκτιμώ ότι η δημοσιογραφία θα με βοηθήσει πολύ στη διεκδίκηση για την πατρίδα. Η εντολή του πρωθυπουργού είναι "διεκδικούμε". Η επόμενη πενταετία θα είναι δύσκολη, διεκδικούμε και γι’ αυτό πάμε εκεί» είπε και πρόσθεσε «Στη ζωή ουδείς αναντικατάστατος. Δε σχολιάζω ποτέ αποφάσεις συναδέλφων. Η Ευρωβουλή δεν είναι πολιτική, είναι διεκδίκηση για όλους τους Έλληνες. Εκεί βάζουμε τη φανέλα της εθνικής, διεκδικούμε για την πατρίδα και προχωράμε. Έχουμε μπροστά μας μια εκλογική μάχη που είναι δύσκολη. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το οφείλω σε αυτόν τον κόσμο».

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του, το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε πως η δήλωση του αυτή για την φανέλα είναι ατυχής.

«Μέχρι σήμερα ο Αυτιάς ήταν συνάδελφος κι εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω συναδέλφους. Τώρα που πέρασε απέναντι, έχω δικαίωμα να τον κρίνω. Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη. Μου θυμίζεις τον Ζαγοράκη που για να δικαιολογήσει τη μεταγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγη 2 φορές, στο ΠΑΣΟΚ, βγήκε και είπε ότι στην Ευρώπη φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πολύ ωραία δικαιολογία. Πάμε παρακάτω.

Εσύ φόρεσες τη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας και όχι της Εθνικής Ελλάδος. Δεν πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα μόνο εκτός έδρας. Κυρίως εντός έδρας, Γιώργο μου αγαπημένε πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα. Γιατί επειδή εδώ παίζετε με γαλάζια, ροζ, κόκκινα σημαιάκια το αποτέλεσμα είναι οι Άγιοι Ανάργυροι, τα Τέμπη, τα πλοία που βουλιάζουν κι όλα αυτά που καταγράφουμε εμείς πριν γίνεις πολιτικός. Για εμένα αυτή η πρώτη σου δήλωση είναι ατυχής. Τι δήλωση ήταν αυτή βρε Γιώργο; Ατυχής! Ξεκίνησε η κριτική να ξέρεις» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.