Δανάη Μπάρκα: Έβγαλε το ρούχο της και το πέταξε έξαλλη - Το όλο νόημα τραγούδι που ξεσήκωσε την παρουσιάστρια

«Παιδιά τι ξεσηκωτικό τραγούδι είναι αυτό;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Έβγαλε το ρούχο της και το πέταξε έξαλλη - Το όλο νόημα τραγούδι που ξεσήκωσε την παρουσιάστρια

Με διάθεση έτοιμη για Σαββατοκύριακο είδαμε τη Δανάη Μπάρκα την Παρασκευή 12/4 στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη με την παρουσιάστρια να ξεσηκώνεται στο άκουσμα τραγουδιού της Ελένης Χατζίδου.

Ο λόγος για το ''Δεν θα σε περιμένω''. Με το που άκουσε η Δανάη Μπάρκα τη μελωδία του κομματιού σηκώθηκε, έβγαλε το πουκάμισο της και το πέταξε όλο νόημα στον Άρη Καβατζίκη, που δεν πίστευε στα μάτια του.

Οι χορευτικές ικανότητες της παρουσιάστριας εξέπληξαν τους συνεργάτες της μιας και την είδαμε να ξεσαλώνει, όσο η Μπάρκα τραγουδούσε με νόημα τους στίχους του τραγουδιού, που παραπέμπουν σε μία πληγωμένη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους» - Η ξεκάθαρη απάντηση για Τσαγκρίδη & Καινούργιου

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα στο πλατό του Πάμε Δαναή

«Πάμε Ελένη! Παιδιά τι ξεσηκωτικό τραγούδι είναι αυτό;», είπε η Δαναή Μπάρκα.

Η απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν ξαφνικά στη ζωή σου εμφανίζεται κάτι το οποίο δεν το περιμένεις και μπορεί να αλλάξει ο τρόπος σκέψης. Πολλοί αλλάζουμε πράγματα ανά περιόδους», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Η γιαγιά μου γέννησε στα 15, η θεία μου στα 16, η μαμά μου στα 20! Και όλες μου οι ξαδέρφες μέχρι τα 26-27 είχαν όλες τα παιδιά τους. Είμαι το 10 το καλό! Δεν είμαι στο ράφι, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια. Σε σχέση με την οικογένεια είμαι η γιαγιά των ανιψιών μου. Η γιαγιά μού λέει "Δανάη, τι γίνεται;". Είμαι η μόνη που έχω ξεφύγει από τα 27 χωρίς παιδί, από όλη την οικογένεια. Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει που δεν έχω βιαστεί και περιμένω να έρθει όταν αισθάνομαι οκ» συμπλήρωσε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια στις 8/4/24 στο Πάμε Δανάη.