Δανάη Μπάρκα: «Είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους» - Η ξεκάθαρη απάντηση για Τσαγκρίδη & Καινούργιου

«Αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στο podcast της LIFO, "Ρώτα με ό,τι θες". Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη στο MEGA, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ μεταξύ άλλων δεν δίστασε να απαντήσει - χωρίς ονόματα - στο χαμό που προκλήθηκε ανάμεσα στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου εξαιτίας του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Να υπενθυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την Δανάη και τον Φίλιππο (πρώην σύντροφο της Κατερίνας) να φιλιούνται σε βραδινή τους έξοδο. Το γεγονός συζητήθηκε παντού και σε όλες τις εκπομπές σχολίαζαν πως είναι ζευγάρι. Ενώ και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου ενώ πήγε να το σχολιάσει στο Super Κατερίνα τσακώθηκε με τον αρχισυντάκτη της και τελικά δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά, ωστόσο, η άσχημη ψυχολογία της φαινόταν.

Τελικά, αφού κανείς δεν απάντησε κάτι σχετικά, το γεγονός προχώρησε και όπως φαίνεται προχώρησαν όλοι τους, ενώ η Δανάη Μπάρκα πλέον δεν έχει επαφές με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τι είπε η Δανάη Μπάρκα για όλα αυτά που γράφτηκαν μετά το φιλί με τον Τσαγκρίδη

«Μπόρες θα υπάρχουν πάντα στη ζωή, είτε είναι δίκαιο για μένα, είτε άδικο, είτε είναι παρεξήγηση, μπόρες θα υπάρχουν. Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα. Ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Όταν ξέρω ότι εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες... παίρνω μια βαθιά ανάσα γίνομαι μούσκεμα στην μπόρα και μετά γυρνάω σπίτι μου φοράω στεγνά ρούχα και η ζωή συνεχίζει. Η ζωή δεν είναι αυτά όμως και στο λέω και επηρεασμένη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσαμε στο σπίτι μας, η ζωή είναι τι έχουμε τώρα. Ο ρεαλισμός με επανέφερε στη ρομαντική διάθεση που είχα προ μπόρας. Και συνεχίζουμε και όλα καλά», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Δε θεωρώ ότι οι άνθρωποι του χώρου με έχουν στο μυαλό τους σαν τηλεοπτικό πρόσωπο, με έχουν νομίζω σαν ηθοποιό που κάνω μια εκπομπήμ παρά σαν τηλεοπτικό πρόσωπο. Νιώθω ένας άνθρωπος που ήρθε από κάπου, κάνει αυτό που του ζητήθηκε με πολλή χαρά και περηφάνεια για αυτά που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα... τα αντιμετωπίζω όλα λίγο πιο θεατρικά… Δηλαδή έχω τους ίδιους φίλους από το Λύκειο, είμαι στο καβούκι μου. Είμαι πολύ κανονική δεν είμαι celebrity που λέμε.

Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω, αλλά ακόμα κι αυτό είναι ίσως ένα μάθημα, και για μένα και για όλους τους άλλους να ζήσουμε στα βουνά.. σε ένα χωριό. Είμαι αλήθεια οκ. Νομίζω οι υπόλοιποι νομίζω ότι το βίωσαν πιο... Καμιά φορά είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους. Κάθεσαι στη γωνίτσα σου περιμένεις να τελειώσουν όλα», εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Σε ερώτηση αν έχει χάσει την εμπιστοσύνη της μετά το περιστατικό είπε: «Όλα τα πράγματα τα αντιμετωπίζω έλα όλα θα περάσουν .Δεν θεωρώ αξιοσημείωτο ένα τέτοιο γεγονός. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να παίρνω τη ζωή πιο ρομαντικά».

«Δεν έχω twitter, οπότε δε βλέπω τι γράφουν εκεί. Βλέπω όμως κάποια σχόλια στο Instagram. Έχει χρειαστεί 3-4 φορές να απενεργοποιήσω κάποια σχόλια όταν είδα πάρα πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς, που ήθελα να απαντήσω με όνομα, αλλά δεν το έκανα… Σβήνω, μπλοκάρω με το “καλημέρα”, είμαι η miss block, σε αγνώστους, γνωστούς μου δεν έχω μπλοκάρει ποτέ» είπε για τα αρνητικά σχόλια στα social media.