Δανάη Μπάρκα & Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τους έκανε κακό το δημόσιο φιλί - Τέλος στη σχέση τους!

Το παρασκήνιο μετά τη φωτογραφία τους που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP / Instagram
NDP / Instagram

Το Σάββατο 2/3 στην εκπομπή Γειά Σου σχολιάστηκε ενδελεχώς θα λέγαμε το ερωτικό τρίγωνο Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα μετά τα δημόσια φιλιά των δύο τελευταίων στα μπουζούκια.

Αφού, αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και συνεργάτης της από το πάνελ έκαναν μια αναπαράσταση του φιλιού, στη συνέχεια πήραν όλοι θέση σχετικά με τον επιχειρηματία και τις δύο παρουσιάστριες, που φαίνεται να τον πολιορκούν.

Η εξέλιξη στη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Μπακοδήμου μάλιστα αποκάλυψε, πως Καινούργιου και Τσαγκρίδης ήταν κοντά σε επανασύνδεση. Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας τόνισε, πως μέσα από δικό του ρεπορτάζ γνωρίζει ότι Μπάρκα και Φίλιππος έχουν διακόψει τις επαφές τους μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Το μυστικό ραντεβού που είχε ο Τσαγκρίδης με την Καινούργιου λίγο πριν τις φωτογραφίες με την Μπάρκα

Το πρωί της Δευτέρας 26/2, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη αλλά και το πως έχει αντιμετωπίσει την κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου

«Αυτή η σκηνή δεν είναι η πρώτη δημόσια εκδήλωση τρυφερότητας. Υπήρχαν και φιλιά στην έξοδο τους στην Άννα Βίσση όπου βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είναι μόνο φιλικό αυτο που συμβαίνει. Είναι λίγο άβολο αυτό.

Μετά από την δημοσιότηα που πήρε η συνάντηση τους στην Άννα Βίσση, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου να βρεθουν και υπήρξε ένα ραντεβού σε ένα γνωστό μαγαζί στο ψυχικό, το κλίμα δεν ήταν κακό. Δόθηκαν κάποιες καθησυχαστικές εξηγήσεις και την συνέχεια ακολούθησε το σκηνικό με την Δανάη Μπάρκα. Χθες η Κατερίνα Καινούργιου είχε κλείσει με τους φίλους της σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι και ενώ βρισκόταν εκεί μπήκε στο μαγαζί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Μόλις την ενημέρωσαν ότι ήταν στον χώρο εκείνη έφυγε...»