Μαρία Μπακοδήμου για Καινούργιου και Τσαγκρίδη: «Εγώ ξέρω ότι ήταν κοντά στο να τα ξαναβρούν...»

«Όλοι οι άνθρωποι έχουμε νιώσει μία προδοσία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου με την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου 2/3, η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Γεια σου. Υπενθυμίζουμε ότι, σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες με τα "καυτά" φιλιά της παρουσιάστριας του Mega, με τον πρώην σύντροφο της Καινούργιου (δείτε εδώ).

Νωρίτερα την ώρα λοιπόν, που η παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου έμπαινε στο πλατό, ο Ισίδωρος Φίκαρης θέλησε να κάνουν μια αναπαράσταση του φιλιού. Αρχικά, η Μαρία Μπακοδήμου αρνήθηκε, λίγο αργότερα όμως ενέδωσε στην πλάκα και εν τέλει είδαμε μια αναπαράσταση της φωτογραφίας, που κάνει το γύρο του διαδικτύου (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για Μπάρκα και Καινούργιου

«Πρώτον, να μη γελάμε. Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε νιώσει μία προδοσία, από φίλο, από ερωτικό σύντροφο… όταν αυτό γίνεται δημόσια και παίρνει άλλες διαστάσεις, είναι ακόμη χειρότερο. Και αυτό εξαρτάται από το τι σχέση είχαν οι δύο τους» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Το επιχείρημα είναι ότι αυτό που συζητάμε όλα αυτά τα χρόνια για τη γυναικεία αλληλεγγύη περιλαμβάνει και τα συναισθήματα μίας γυναίκας προς έναν άντρα. Ξέρεις ότι η Κατερίνα πονάει, από την άλλη και ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω» σχολίασε από την πλευρά της η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Όταν είχε πάει πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου στο μαγαζί του Φίλιππου και είχε κάνει το post, εγώ ξέρω ότι ήταν κοντά στο να τα ξαναβρούνε» πρόσθεσε Μαρία Μπακοδήμου.

«Τη Δανάη μπορεί να μη τη νοιάζει αν θα βγει έξω και θα φιληθεί και θα την φωτογραφίσουν. Το μίσος που λαμβάνει στα social media είναι άλλο, δεν ξέρω αν το περίμενε» σχολίασε λίγο αργότερα η παρουσιάστρια.