Μπάρκα & Τσαγκρίδης: ''Χλεύασαν'' τα φιλιά τους στον αέρα του Γειά Σου - Μπακοδήμου και Φίκαρης σε αναπαράσταση της φωτογραφίας τους

Τα σχόλια και οι αιχμές στο πλατό του ΣΚΑΪ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπάρκα & Τσαγκρίδης: ''Χλεύασαν'' τα φιλιά τους στον αέρα του Γειά Σου - Μπακοδήμου και Φίκαρης σε αναπαράσταση της φωτογραφίας τους

Πρώτο θέμα συζήτησης βλέπουμε να έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη σε νυχτερινή τους έξοδο (δείτε εδώ).

Μέχρι πρότινος όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές επιδόθηκαν σε σχόλια σχετικά με το αν έκανε καλά η Μπάρκα, που μπήκε σε σχέση με τον πρώην της φίλης της, τι στάση πρέπει να κρατήσει η Κατερίνα Καινούργιου και πολλά άλλα.

Αυτό ωστόσο που συνέβη το Σάββατο 2/3 στο Γειά Σου δε συνέβη σε καμία άλλη εκπομπή. Την ώρα λοιπόν, που η παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου έμπαινε στο πλατό, ο Ισίδωρος Φίκαρης θέλησε να κάνουν μια αναπαράσταση του φιλιού.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Δίνει τέλος στη δημόσια κατακραυγή της - Η κίνησή της μετά τη φωτογραφία που φιλιέται με τον Τσαγκρίδη

Η αναπαράσταση του φιλιού Μπάρκα & Τσαγκρίδη στο Γειά Σου

Αρχικά, η Μαρία Μπακοδήμου αρνήθηκε, λίγο αργότερα όμως ενέδωσε στην πλάκα και εν τέλει είδαμε μια αναπαράσταση της φωτογραφίας, που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Παράλληλα ειπώθηκαν μερικά σχόλια - αιχμές για το αν το πολυσυζητημένο στιγμιότυπο ήταν στημένο;!

Η προφητική φάρσα στην Καινούργιου ένα χρόνο πριν τη σχέση με τον Τσαγκρίδη

Μέσα από τη φάρσα που είχε κάνει η Δανάη Μπάρκα στην Καινούργιου - πριν από περίπου ένα χρόνο στο Night Out - αντιλαμβανόμαστε πως οι δύο παρουσιάστριες υπήρξαν κάποτε δύο πολύ καλές φίλες....

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ φίλη σου και συνάδελφο - παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να πάρει η ίδια το και να τους προτείνει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που είναι τώρα, για να μην είστε απέναντι», είχε πει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Μου ήρθε μια ιδεά, εγώ συζητάω για του χρόνου και σε πήρα με το που έφυγα από το κανάλι. Εγώ τους πρότεινα μήπως μιλήσουμε με το δικό σου κανάλι, μήπως δεν είμαστε απέναντι του χρόνου - γιατί δε μπορώ να το ζω αυτό - και μήπως πας ή δύο ώρες πριν ή μήπως πας δύο ώρες μετά δεν παίζει με τίποτα;», είχε πει η Μπάρκα στην Καινούργιου.

«Μωρέ τι λες; Χάζεψες; Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις. Τι σε έπιασε; Τα έχουμε και πειράζει που είμαστε απέναντι; Γκόμενοι είμαστε; Τι είναι αυτά που λες;», είχε απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καλά ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή, τι θα γίνει, έτσι όπως πάμε και οι δύο», είχε απαντήσει η Δανάη Μπάρκα.

Αφού αποκαλύφθηκε η φάρσα η Μπάρκα είχε πει στην Καινούργιου: «Έλα σ' αγαπώ σε παίρνω μετά, φιλιά».