Δανάη Μπάρκα: Δίνει τέλος στη δημόσια κατακραυγή της - Η κίνησή της μετά τη φωτογραφία που φιλιέται με τον Τσαγκρίδη

Δεν άντεξε τα αρνητικά σχόλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον απόλυτο πανικό έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η φωτογραφία, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη να δίνουν καυτά φιλιά στο στόμα.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις είναι ποικίλα. Άλλοι τάσσονται με τη Δανάη Μπάρκα, που ζει ανενόχλητη τον έρωτά της και άλλοι τάσσονται υπέρ της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς η όλη κίνηση της Μπάρκα θεωρήθηκε άκομψη στο πρόσωπό της φίλη της.

Δείτε επίσης: Φίλιππος Τσαγκρίδης: Δεν είναι η πρώτη φορά που “πρόδωσε” την Καινούργιου - Τι είχε συμβεί το 2023

Η αλλαγή που έκανε η Δανάη Μπάρκα στον λογαριασμό της στο instagram

Επειδή λοιπόν, η άμεσα ενδιαφερόμενη, Δανάη Μπάρκα θέλησε να αποφύγει την κατακραυγή αποφάσισε τη Δευτέρα 26/2 να κάνει μια τροποποίηση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού της στο instagram. Πιο αναλυτικά, η ίδια απενεργοποίησε τη δυνατότητα σχολίων στις δύο τελευταίες της φωτογραφίες του προφίλ της.

Δανάη Μπάρκα - Instagram - Αλλαγές

Δανάη Μπάρκα - Instagram

Η σπόντα της Παγιατάκη στη Δανάη Μπάρκα

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη του Πάμε Δανάη στις 26/2 να ήταν χαρούμενη και ευδιάθετη - παρά το δύσκολο Σαββατοκύριακο που πέρασε - ωστόσο άφησε ένα μικρό σχόλιο για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με την ίδια, τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα φιλιά τους, χωρίς να κάνει αναφορά σε ονόματα και περιστατικά.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”....», είπε μεταξύ άλλων - δείτε το βίντεο.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στην στήλη των ζωδίων, η Βίκυ Παγιατάκη θέλησε να πετάξει την σπόντα της στην παρουσιάστρια της εκπομπής, με την ίδια όμως να αλλάζει κατευθείαν το θέμα.

«Από τη γλάστρα έχω βγει, γιατί βλέπεις, αθλοπαιδιές στον ήλιο και μετά ιδρώνουμε...Και μετά ήρθε η πανσέληνος...», ανέφερε στην έναρξη της στήλης η Βίκυ Παγιατάκη, με την Δανάη Μπάρκα να σχολιάζει «Την πάτησες! Δεν πειράζει, εδώ είμαστε και περιμένουμε να μας ομορφύνεις, έστω και με κλειστεί φωνούλα».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εσύ είσαι όμορφη… Και τέλος πάντων, άλλα μου λένε τα χείλια σου και άλλα τα φιλιά σου», πέταξε την σπόντα της η αγαπημένη αστρολόγος. «Να ‘σαι καλά!» αναποκρίθηκε η Δανάη.

«Ναι; Εγώ; Εγώ να είμαι καλά;», είπε με νόημα η Βίκυ Παναγιατάκη, με την παρουσιάστρια να της λέει να προχωρήσουν στα ζώδια.