Θέμης Αδαμαντίδης: «Σε παρακαλώ πολύ...» - Αντέδρασε σε ερώτηση μετά την αθώωση του για την υπόθεση τυχερών παιχνιδιών

Οι πρώτες δηλώσεις του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θέμης Αδαμαντίδης: «Σε παρακαλώ πολύ...» - Αντέδρασε σε ερώτηση μετά την αθώωση του για την υπόθεση τυχερών παιχνιδιών

Την Τετάρτη 10/4 ολοκληρώθηκε η δίκη που είχε ξεκινήσει για τον Θέμη Αδαμαντίδη αναφορικά με την υπόθεση που άνοιξε τον Φεβρουάριου του 2021 και τη σύλληψη του τραγουδιστή σε χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη.

Με απόφαση λοιπόν του δικαστηρίου ο γνωστός τραγουδιστής κρίθηκε αθώος (δείτε εδώ τις δηλώσεις του δικηγόρου του). Η κάμερα μάλιστα του Πρωινού απέσπασε τις πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Όσα είπε σύντομα ο καλλιτέχνης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προβλήθηκαν την Παρασκευή 12/4.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την αθώωση του

«Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Την περίμενα την απόφαση - όχι πως και πως - ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Όλα καλά», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Μπάκα για το αν είχε πάει στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη για να δει έναν φίλο του εκείνος απάντησε: «Σε παρακαλώ πολύ...» και αποχώρησε!

Η ερωτική εξομολόγηση για την Κίρκη

«Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται. Δεν μετράει η εμφάνιση. Ξέρω πως κατά βάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί. Είμαστε καλά, περνάμε καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι σε εκείνη.

Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση. Δεν θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ακόμη και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε γιατί δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά», είπε πριν από λίγους μήνες ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Πρωινό Σουσού.