Γιάννης Χατζηγεωργίου για Βέλλη & Μακρή: «Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ψέμα όλο αυτό που ζει...»

«Ένας άνθρωπος, όταν του έχουν κάνει κάτι, συνήθως λέει απευθείας ποιος κατηγορεί και δεν πηγαίνει στην τηλεόραση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Χατζηγεωργίου για Βέλλη & Μακρή: «Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ψέμα όλο αυτό που ζει...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσου στο OPEN παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και απάντησε για το σάλο που επικράτησε όταν η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για τον κακοποιητικό πρώην σύντροφό της χωρίς ωστόσο να λέει όνομα, ωστόσο πολλοί χρήστες έκαναν σκληρή επίθεση στον Άρη Μακρή θεωρώντας πως εκείνος είναι ο κακοποιητής της.

Ο Άρης μάλιστα, βγήκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και κοιτώντας στα μάτια διέψευσε πως είναι εκείνος, προκαλώντας την πρώην σύντροφό του να βγει και να πει το όνομα του κακοποιητή της - δείτε εδώ την συνέντευξη του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για Βέλλη - Μακρή

«Δε ξέρω τι ισχύει. Δεν είμαι σίγουρος. Πάντα βέβαια σε μια σχέση ευθύνονται και οι δυο, είτε γιατί ο ένας δε δίνει την κατάλληλη αξία στον εαυτό του και συνεχίζει με έναν άνθρωπο που μπορεί να του κάνει κακό είτε γιατί ο άλλος έχει κάποια θέματα και δεν τα έχει λύσει με κάποιον ειδικό. Δε μπορώ όμως να γίνω συγκεκριμένος γιατί δε ξέρω καθόλου την κατάσταση. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ψέμα όλο αυτό που ζει ο Άρης και αυτή τη στιγμή να αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα για όλα αυτά που έγιναν.

Εμένα με βάζει σε υποψίες. Ένας άνθρωπος, όταν του έχουν κάνει κάτι, συνήθως λέει απευθείας ποιος κατηγορεί και δεν πηγαίνει στην τηλεόραση. Θα προτιμήσει πραγματικά να πάει στις αρχές και να τα λύσει νομικά τα θέματα αν είναι τόσο επιβαρυμένη από αυτό το παρελθόν που έζησε με αυτό τον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Επίσης, ρωτήθηκε για την Eurovision λέγοντας: «Το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι είναι τραγωδία. Θεωρώ ότι είναι απαίσιο. Αλλά είναι πολύ έξυπνο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας φέρει την πρωτιά αυτό το κομμάτι, μη τρελαθούμε τώρα. Είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο κομμάτι, σχολιάζεται συνέχεια, κατάφερε και έκανε 3 εκ. views σε έναν μήνα, μπράβο, αλλά δεν παύει να είναι ένα απαίσιο κομμάτι».