Κώστας Φαλελάκης: «Η πραγματικότητα της σχέσης μας με τον Μηνά ήταν δύσκολη! Έκανα coming out στους γονείς όταν...»

«Η μητέρα μου αντιμετώπιζε μια ψυχική ασθένεια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Φαλελάκης: «Η πραγματικότητα της σχέσης μας με τον Μηνά ήταν δύσκολη! Έκανα coming out στους γονείς όταν...»

Ο Κώστας Φαλελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Σουσου στο OPEN, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα. Αποκάλυψε επίσης πότε έκανε το coming out στους γονείς του και πως το αντιμετώπισαν.

Η εξομολόγηση του Κώστα Φαλελάκη

«Μετά τον θάνατο του βρισκόμουν σε έναν αγώνα επιβίωσης, ήμουν δύσκολα οικονομικά, δούλευα πολλές ώρες για να καταφέρω να βιοποριστώ. Επίσης έπρεπε να πληρώσω έναν άδικο φόρο, καθώς η κοινή μας περιουσία που ήταν στο όνομα του Μηνά φορολογήθηκε. Κι εγώ έπρεπε να πληρώσω 30.000 ευρώ στο φόρο κληρονομιάς για το σπίτι που είχαμε από κοινού αγοράσει με δάνειο στο όνομά του»

«Η πραγματικότητα της σχέσης μας με τον Μηνά ήταν δύσκολη. Η μητέρα μου αντιμετώπιζε μια ψυχική ασθένεια, αναγκάστηκα να εγκαταλείψω τους δικούς μου επειδή δεν συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα. Δούλεψα σε οικοδομή. Στην Αθήνα ήρθα γιατί είχε ξεκινήσει η σχέση με τον Μηνά. Αν δεν ερχόμουν, θα ερχόταν εκείνος. Με τον Μηνά η γνωριμία και ο έρωτάς μας ήταν καρμικός, τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά», εξομολογήθηκε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Και αποκάλυψε στην συνέχεια: «Με το που άρχισε η σχέση μου με τον Μηνά, έκανα coming out στους γονείς μου. Στα Χανιά ήταν ζόρικα. Δεν μίλησα ποτέ στον πατέρα μου για τη σχέση μου, τον Μηνά τον θεωρούσε φίλο μου. Θύμωσα πολύ όταν δεν μπόρεσα να κηδέψω τον Μηνά, ήταν ένα μεγάλο χαστούκι. Δέχτηκα και απειλητικά μηνύματα τότε, μου έγραφαν “θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα"».

Δείτε επίσης: Δε μπορούσα να πάρω το σώμα του συντρόφου μου» - Αγανακτισμένος 9 χρόνια από τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Ναμ σημειώσουμε πως ο Μηνάς Χατζησάββας έφυγε από την ζωή έχοντας υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια στις 30 Νοεμβρίου λόγω αυτών. Η κηδεία του τελέστηκε στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών στις 2 Δεκεμβρίου. Κατόπιν επιθυμίας του ηθοποιού η κηδεία του ήταν πολιτική και αντί ταφής ακολούθησε αποτέφρωση, ενώ επιθυμία της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για τους συλλόγους των μεταναστών.