Ταξιάρχης Χάνος: «Μου στοίχισε που έχασα στιγμές με την κόρη μου, παρόλο που τη μοιραζόμασταν με την Ελισάβετ»

Εξομολόγηση καρδιάς από τον ηθοποιό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες είναι αυτήν την Κυριακή ο Ταξιάρχης Χάνος. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μιλάει για την κόρη του και επίσης ηθοποιό, Μαρία Χάνου, με την οποία έχασε στιγμές από την καθημερινότητά της. Μετά το διαζύγιό του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εκείνη έμεινε με την μητέρα της, με τον Ταξιάρχη Χάνο να παραδέχεται πως αυτό του στοίχισε.

«Δεν είναι πάντα θετικό το παράδειγμα των γονιών. Υπάρχουν και αρνητικά. Ας πούμε, το ότι χωρίσαμε με τη μητέρα της δεν είναι θετικό. Το παιδί θα σου πει, ναι, αλλά εσύ έφυγες κάποια στιγμή, που μου το είπε. Καλά έκανε και μου το είπε, αφού είχε δίκιο. Παρόλο που έχουμε υπέροχη σχέση και ήμουν δίπλα της, και η μάνα της κι εγώ» δήλωσε αρχικά ο Ταξιάρχης Χάνος.

Δείτε επίσης: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Ταξιάρχης Χάνος: Αγκαλιά το πρώην ζευγάρι στο θέατρο

Η εξομολόγηση του Ταξιάρχη Χάνου για την κόρη του, Μαρία Χάνου

«Παρόλα αυτά το παιδί έχει μια ασφάλεια, δύο κολώνες, τον πατέρα και τη μητέρα. Δεν πιστεύω ότι ένα παιδί θέλει να χωρίσουν οι γονείς του. Δεν το φέρνω ούτε βαρέως ούτε ελαφρέως αλλά κανονικά. Είναι βαρύ το τίμημα; Είναι. Και τι κάνεις παραπέρα; Μπορεί να σου πει αυτή την κουβέντα, αλλά εσύ συνεχίζεις να είσαι παρών. Είναι δική μου η ανάγκη, στερήθηκα την καθημερινότητα, να τη βλέπω να ξυπνάει. Ερχόταν, τη μοιραζόμασταν με την Ελισάβετ, αλλά έχασα στιγμές και αυτό στοίχισε περισσότερο σε εμένα. Μου στοίχισε γιατί εγώ ήθελα να ήμουν μαζί της, δεν ήθελα να μην είμαι. Η καθημερινότητα είναι πιο δύσκολη. Ξυπνάς και θέλεις να μπεις σε μία αγκαλιά» δήλωσε στη συνέχεια ο Ταξιάρχης Χάνος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που θα προβληθεί την Κυριακή και το εξασφάλισε σε αποκλειστικό preview το Happy Day.