Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήμουν βουλιμική με άσχημες κρίσεις, το έκρυβα πολύ καλά από τους γονείς μου...»

«Κάποιες περιόδους ήμουν μη λειτουργική για 10-15 μέρες»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήμουν βουλιμική με άσχημες κρίσεις, το έκρυβα πολύ καλά από τους γονείς μου...»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου προχώρησε σε σπάνια εξομολόγηση. Η ισχυρή κυρία της επικοινωνίας μίλησε ανοιχτά με την Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, καθώς και τον τρόπο που το αντιμετωπίζει.

«Έχω αποφασίσει ότι πλέον θα μιλήσω για αυτό και θα μιλάω γιατί αφορά πολύ κόσμο. Εγώ με τα χρόνια ήμουν βουλιμική με κρίσεις άσχημες και εμετούς. Οι γονείς μου πήραν πολλά χρόνια να το πάρουν χαμπάρι γιατί το έκρυβα πολύ καλά. Προέκυπτε από μία ανασφάλεια πώς πρέπει να δείχνω, αν και δεν ζούσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη - Αποκαλύπτει την ηλικία της και τους λόγους που δεν παντρεύτηκε: «Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος...»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη μάχη της με τη βουλιμία

Για να συμπληρώσει πως αυτό είναι ένα έντονο πρόβλημα που την ταλανίζει μέχρι σήμερα. «Με τα χρόνια είχε καλές και κακές περιόδους, είχε περιόδους που ήμουν μη λειτουργική για 10-15 μέρες, με πολλά άλλα ιατρικά ζητήματα που προέκυψαν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη για να συμπληρώσει: «Υπάρχουν δύσκολες περίοδοι που συμβαίνει ξανά και αποφάσισα να μιλάω γι’ αυτό γιατί πολύς κόσμος και νέα κορίτσια το αντιμετωπίζουν. Δεν θεωρώ ότι λύνεται, θεωρώ ότι μετριάζεται. Κάποιες περίοδοι που είναι σαφώς καταθλιπτικές, τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι καλά».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Γκαγκάκη πρόσθεσε: «Συνήθως όταν έχω πολλά πράγματα να κάνω και θεωρώ ότι είμαι πολύ αποδοτική σε αυτά, τα υπόλοιπα πάνε στο πλάι. Όταν μου τα αφαιρείς αυτά, δεν είμαι πολύ σίγουρη πώς να διαχειριστώ τον χρόνο μου. Εμένα με βοηθάει πολύ η δημόσια δέσμευση. Υπήρξε περίοδος που επέλεξα να είμαι σε καθημερινή εκπομπή για να έχω τη δέσμευση ότι θα είμαι κάπου, μου κάνει καλό».