Νίκος Πολυδερόπουλος: Η πρώτη αντίδραση όταν άκουσε πως ο Θανάσης Κουρλαμπάς ζήτησε την απομάκρυνσή του από παράσταση

Ο ηθοποιός ήταν ευγενικός παρά τα όσα ειπώθηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος: Η πρώτη αντίδραση όταν άκουσε πως ο Θανάσης Κουρλαμπάς ζήτησε την απομάκρυνσή του από παράσταση

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα, απ' όταν και έγινε γνωστό πως ο Νίκος Πολυδερόπουλος μαζί με τον Θοδωρή Κατσαφάδο τέθηκαν εκτός της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας», με τους ίδιους να ισχυρίζονται μάλιστα πως ένας συνάδελφός τους ήταν εκείνος που το ζήτησε.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης με ρεπορτάζ του ανέφερε πως ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν εκείνος που φέρεται να ζήτησε να τεθούν εκτός της παράστασης οι δύο συνάδελφοί του. Τόσο ο σκηνοθέτης, Νικορέστης Χανιωτάκης, όσο και η εταιρεία παραγωγής ωστόσο, με επίσημη ανακοίνωσή τους το διέψευσαν.

Δείτε επίσης: Θανάσης Κουρλαμπάς: «Αυτοί είναι υπεύθυνοι...εγώ απλώς...» - Οι πρώτες του δηλώσεις για το αν πίεσε να αποχωρήσει ο Πολυδερόπουλος από τον ''Μάρτυρα Κατηγορίας''

Η αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου στο επίμαχο ρεπορτάζ

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον ρώτησαν για όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, το ρεπορτάζ για τον Θανάση Κουρλαμπά δηλαδή, και την απάντηση του σκηνοθέτη, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να το σχολιάσει.

«Πάμε να παίξουμε λίγο. Εντάξει, αφήστε το. Δεν τα διάβασα αυτά, τα άλλα τα είπαμε, ευχαριστώ. Γεια σας! Βιάζομαι. Δεν έχω να πω κάτι», αρκέστηκε να πει ο Νίκος Πολυδερόπουλος, αρνούμενος ευγενικά να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που μεταδόθηκε από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού»