Καίτη Γαρμπή: Αποχαιρετά τον Ρομπέρτο Καβάλι με την κοινή τους φωτογράφιση στην έπαυλή του

«Φτωχότερος από σήμερα ο κόσμος της μόδας…»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Θρήνος στο χώρο της παγκόσμιας μόδας σκόρπισε ο θάνατος του μεγάλου σχεδιαστή, Ρομπέρτο Καβάλι. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσαν συγγενείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του διάσημου σχεδιαστή είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τους ίδιους, άφησε την τελευταία του πνοή στη Φλωρεντία.

Πριν από μερικά χρόνια η Καίτη Γαρμπή είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες από μία φωτογράφιση που έκανε με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή. Με αφορμή την απώλεια του Ρομπέρτο Καβάλι, η τραγουδίστρια ανέσυρε το εν λόγω στιγμιότυπο και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για να τον αποχαιρετήσει.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Ρομπέρτο Καβάλι σε ηλικία 83 ετών - Θρήνος στο χώρο της μόδας

Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή για τον Ρομπέρτο Καβάλι

«Ένα κλικ από τη φωτογράφηση που κάναμε για το L' Officiel με τον Roberto Cavalli το 2002.

Ταξιδέψαμε στη Φλωρεντία μαζί με τον Διονύση και όλη την ομάδα και μας φιλοξένησε στο σπίτι του, ένα παλάτι μέσα σε μια απέραντη καταπράσινη έκταση. Θυμάμαι να με βάζει στο ελικόπτερο του και να με πηγαίνει βόλτα πιλοτάροντας το ο ίδιος. Θυμάμαι ένα σπίτι ασύγκριτης πολυτέλειας που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί, θυμάμαι ένα τεράστιο κλουβί με υπέροχους παπαγάλους που φλυαρούσανε όλη μέρα, θυμάμαι να μας φτιάχνει ο ίδιος μακαρόνια να φάμε, θυμάμαι…

Ήταν απίστευτα γοητευτικός, τον θαύμαζα, λάτρευα τα ρούχα του, ήταν ο αγαπημένος μου σχεδιαστής. Φτωχότερος από σήμερα ο κόσμος της μόδας... Riposa in pace Roberto amore mio», έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Καίτη Γαρμπή.

Ο σχεδιαστής είχε αποκτήσει έξι παιδιά

Ο Ρομπέρτο Καβάλι, πέρα από μία μεγάλη ιστορία στο χώρο της μόδας, αφήνει πίσω του έξι παιδιά: τον Τομάσο και την Κριστιάνα από το πρώτο του γάμο, και τον Ρόμπερτ, την Σάρα και τον Ντανιέλ από τον δεύτερο του γάμο. Ο Καβάλι και η δεύτερη σύζυγός του Εύα χώρισαν το 2010. Η Σάντρα Νίλσον, μοντέλο και είναι 45 χρόνια μικρότερή του, ήταν η σύντροφός του από το 2014. Στις 8 Μαρτίου 2023, ανακοινώθηκε ότι ο Καβάλι έγινε πατέρας στην ηλικία των 82 ετών στο έκτο του παιδί, από τη σχέση του μαζί της. Το παιδί πήρε το όνομα Γιώργος προς τιμήν και μνήμη του πατέρα του, που δολοφονήθηκε από τους Ναζί.