Αγγελική Νικολούλη: Το συγκινητικό αντίο στη θεία της – «Το μόνο που μπορώ να της πω είναι “καλό ταξίδι”»

«Έσπασε» στον αέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Το συγκινητικό αντίο στη θεία της – «Το μόνο που μπορώ να της πω είναι “καλό ταξίδι”»

Μία σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή έκανε στην έναρξη της αποψινής εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να «δανειστεί» λίγο τηλεοπτικό χρόνο, για ιερό σκοπό ωστόσο, καθώς αποχαιρέτησε τη θεία της, Παναγιώτα Δόξα, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ώρες.

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, αυτή η είδηση ήταν έκπληξη ακόμα και για την ίδια και της ήρθε εντελώς ξαφνικά. Η Παναγιώτα Δόξα είχε αφιερώσει τη ζωή της στην προσφορά στον συνάνθρωπο, σε σημείο που είχε βραβευτεί από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Λέγοντάς της το τελευταίο «Καλό ταξίδι», η φωνή της δημοσιογράφου «έσπασε», πριν προχωρήσει στη ροή των υπόλοιπων θεμάτων.

Δείτε επίσης: Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δικαιώνεται αυτό το παιδάκι που μαρτύρησε στα χέρια της» - Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο που είχε τραβήξει μόνη της

Το on air αντίο της Αγγελικής Νικολούλη στη θεία της

«Καλησπέρα. Θα ήθελα τώρα φίλοι μου στην αρχή, να μου επιτρέψετε, να αποχαιρετήσω μια κυρία που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας για το ταξίδι εκείνο που δεν έχει επιστροφή. Την Παναγιώτα Δόξα, μια γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στον συνάνθρωπο που υποφέρει. Και για τον λόγο αυτό, τιμήθηκε από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με έπαινο ευχαριστίας», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής Φως στο Τούνελ.

Και κατέληξε λέγοντας πως: «Ήταν η θεία μου. Μια αγαπημένη μορφή και το μόνο που μπορώ να της πω αυτή τη στιγμή είναι καλό ταξίδι!».

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Αγγελική Νικολούλη είχε δημοσιοποιήσει τον θάνατο της θείας της, με ένα σύντομο μήνυμα αποχαιρετισμού. «Γιώτα Δόξα. Θεία μου καλό σου ταξίδι!», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αγγελική Νικολούλη - Πένθος