Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ψάχνω για δουλειά, αν έχετε κανέναν γνωστό να με προτείνετε για να με βοηθήσετε»

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει την Κυριακή των Βαΐων»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ψάχνω για δουλειά, αν έχετε κανέναν γνωστό να με προτείνετε για να με βοηθήσετε»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», μετά την είδηση πως εκείνος και ο Νίκος Πολυδερόπουλος απομακρύνονται από την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας». Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την πικρία του, αναφέροντας πως μετά την Κυριακή των Βαΐων δεν θα έχει δουλειά, ενώ έχει οικογένεια και πρέπει να ζήσει.

Παρόλα αυτά αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με το παρασκήνιο που ακούστηκε, ότι ο Θανάσης Κουρλαμπάς ζήτησε την απομάκρυνσή του, κάτι που έχουν διαψεύσει ο σκηνοθέτης και η παραγωγή της παράστασης ωστόσο.

Δείτε επίσης: Νίκος Πολυδερόπουλος: Η πρώτη αντίδραση όταν άκουσε πως ο Θανάσης Κουρλαμπάς ζήτησε την απομάκρυνσή του από παράσταση

Οι νέες δηλώσεις του Θοδωρή Κατσαφάδου

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει την Κυριακή των Βαΐων. Μέχρι τότε δουλεύω, μέχρι τότε έχω υποχρέωση. Από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερος και ψάχνω δουλειά για τον χειμώνα, δεν θα είμαι τον χειμώνα. Τα παρασκηνιακά δεν με ενδιαφέρουν, εμένα με ενδιαφέρει η δουλειά μου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει και πάμε γι' άλλα. Ψάχνω για δουλειά. Αν έχετε κανέναν γνωστό να με προτείνετε για να με βοηθήσετε», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Τι να πούμε; Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά. Η δουλειά μας είναι χαρά. Εγώ όταν είμαι πάνω στη σκηνή, παρόλο που έχουν περάσει 50 χρόνια, θέλω να νιώθω χαρά και στη σκηνή και στην κάμερα. Δεν μπορούν να μου στερούν τη χαρά και βεβαίως τη δουλειά».

Τέλος, ο Θοδωρής Κατσαφάδος δήλωσε: «Από τη δουλειά αυτή δεν ζω μόνο εγώ, έχω οικογένεια, παιδιά. Το πρόβλημά μου είναι να τελειώσουμε την Κυριακή των Βαΐων και να δούμε τι θα κάνουμε μετά για τη δουλειά».