Θρήνος για την δημοσιογράφο του Super Κατερίνα, Έλενα Πολυκάρπου - «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Τα σπαρακτικά της λόγια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για την δημοσιογράφο του Super Κατερίνα, Έλενα Πολυκάρπου - «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Δύσκολες στιγμές περνάει η Έλενα Πολυκάρπου, καθώς όπως αποκάλυψε έφυγε από την ζωή ένα πολύ σημαντικό και αγαπημένο πρόσωπο για εκείνη και την οικογένεια της. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, θέλησε να το αποχαιρετήσει με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια χαρακτηριστική φωτογραφία και μίλησε με λόγια αγάπης.

Η ανάρτηση της Έλενας Πολυκάρπου στο Instagram

«Ένα κρουασάν με ροδόσταμα ένα παιδί μπορεί να το κάνει ευτυχισμένο,μου το έφερνε ο θειος Μιχαλης μετά τα νυχτέρια του μου χτύπαγε το παράθυρο να ξυπνήσω να το φάω!!!Τοτε δεν καταλάβαινα πολλά τωρα ομως καταλαβαίνω,σήμερα πήγα και αγόρασα ενα κρουασαν ροδόσταμα αλλά δεν ειναι το ίδιο!!!
Ποσο σπουδαίο να έχεις πάρει αγάπη στην ζωή σου!!!

Όταν έχασα το πατερα μου εκείνος 35 και εγώ 11 βρήκα δυο μπαμπάδες που μας αγαπήσανε και εμένα και την αδερφη μου,μας φροντίσανε,μας νοιαστήκανε,μας καλόμαθαν ενώ και οι δυο είχαν δίκη τους οικογένεια!!!
Εχθες ο αγαπημένος μου θείος ο Μιχαλακης Αντωνιαδης έφυγε από την ζωή και σήμερα ήταν η δύσκολη μέρα και μάλλον ξαφνικά μεγάλωσα δεν είμαι ποια 12 και τα καλοκαίρια δεν θα ειναι τα ίδια το συρτάρι με τις σοκολάτες άδειασε ο παγωταρης δεν θα περνάει ξανα και όταν πηγαίνω στην Κύπρο δεν θα με περιμένει στην καρέκλα του!!!
Τέλος εποχής!!!

Δεν θα σε ξεχνάω ποτέ θείε Μιχαλακη ούτε εσένα αλλά ούτε όσα έκανες για εμάς!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η Έλενα Πολυκάρπου.

Δείτε επίσης: Μετά τα κλάματα στο Super Κατερίνα: «Ήταν σαν να...» - Η πρώτη αντίδραση της Πολυκάρπου για το σκηνικό με την Καινούργιου