Χείμαρρος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω στην εκπομπή του! Πρώτα θα μου ζητήσει συγγνώμη...»

Η σχέση του με τον τύπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω στην εκπομπή του! Πρώτα θα μου ζητήσει συγγνώμη...»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο, μιλώντας τόσο για τον γιο του όσο και τη σχέση του με τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές.

Όπως εξομολογήθηκε, ο γιος του προηγείται σε όλα και προσπαθεί να φτιάξει το πρόγραμμα του έτσι ώστε να είναι κοντά στο παιδί του και να φροντίζει για την ήρεμη καθημερινότητά του. Σκοπός του είναι να του δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον.

Στην συνέχεια αποκάλυψε αν υπήρξαν στιγμές στην καριέρα του μέχρι σήμερα που γράφτηκε κάτι στον τύπο και τον στεναχώρησε...

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τους δημοσιογράφους

«Πολλές φορές. Το τελευταίο διάστημα δέχτηκα πολλά πυρά λόγω της εμπλοκής μου στο θέμα του Metoo. Έχω βάλει κι εγώ τα πράγματα στη θέση τους απέναντι στον τύπο πλέον. Πολύ απλά δεν θα πάω καλεσμένος σε μια εκπομπή που δεν θέλω να πάω. Δεν θα μιλήσω σε έναν δημοσιογράφο που δεν εκτιμώ, επειδή έχει μιλήσει άσχημα για μένα. Όταν κάποιος με βρίζει και λέει ψέματα για μένα, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πάω στην εκπομπή του. Πρώτα θα μου ζητήσει συγγνώμη να λύσουμε τις διαφορές μας από πριν και μετά θα εμφανιστώ στην εκπομπή του. Αν δεν το θέλει αυτό, τότε πρόβλημα δικό του και καλή καρδιά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε επίσης: Το αμήχανο γέλιο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη όταν τον ρώτησαν για τον Φιλιππίδη - «Η ερώτηση εμπεριέχει και την απάντηση»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Πολλές φορές έχουν κανιβαλιστεί πράγματα που έχω πει»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όταν βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ, μίλησε επίσης για την κακή συνεννόηση που γίνεται με τις τηλεοπτικές εκπομπές, όταν καλύπτουν τις θεατρικές πρεμιέρες και εξήγησε τους λόγους που μιλάει σπάνια καθώς στο παρελθόν το έχει «πληρώσει».

«Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω δει. Έχω μετανιώσει πολλές φορές για πράγματα που έχω πει στις τηλεοπτικές κάμερες, γιατί μετά έχουν κανιβαλιστεί. Όχι μόνο σε μένα, το βλέπω αυτό και σε άλλους συναδέλφους. Κανιβαλίζονται και αυτό είναι το χειρότερο. Δεν έχει φύγει πολύ τελικά η εποχή από αυτό του κακού δελτίου του STAR της δεκαετίας 2000 – 2010».

Και συνέχισε: «Εγώ έχω πάει και έχω πει “Παιδιά, τι να σας πω; Πάμε σε μια πρεμιέρα για να τιμήσουμε τους συναδέλφους. Αφού δεν θα παίξετε ότι είμαστε εδώ”. Δεν θα το παίξεις γιατί δεν σε ενδιαφέρει. Εγώ κατά κόρον δεν κάνω αυτό που λέμε συνεντεύξεις-βίντεο γιατί στα 6-7 λεπτά που θα παίξουν από τη συνέντευξη, πολλές φορές ξεχνάνε να βάλουν όσα λέω για την παράσταση! Το έχω δει και σε καλές εκπομπές! Λένε “Συναντήσαμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε ένα καφέ και μιλήσαμε” και ούτε καν παίζει τον λόγο για τον οποίο δίνεται η συνέντευξη. Οπότε ποια είναι η συναλλαγή που έχουμε; Τι ακριβώς κάνουμε;».

«Εκείνη την περίοδο, παίζαμε με την Κατερίνα Παπουτσάκη στο δελτίο με τον Ντόναλντ Ντακ και τον Μίκυ Μάους! Δηλαδή έπαιζαν όλα τα καρτούν! Σε αυτή τη φάση θα στεναχωρηθείς, θα θυμώσεις. Είχε τύχει να βρεθώ και με άνθρωπο του καναλιού και να του πω: “Όχι, δεν θέλω να σου μιλήσω! Δεν θέλω να σου πω ούτε καλησπέρα! Γιατί να πούμε καλησπέρα; Να πούμε τι; Να κάνουμε δημόσιες σχέσεις;”. Να υπάρχει ένα minimum σεβασμού. Καταλαβαίνω και το χιούμορ αλλά ποιο είναι αυτό το χιούμορ, να το δούμε. Δεν λέω ότι είναι όλα καλώς καμωμένα και από εμάς, που κάνουμε δηλώσεις, αλλά όλα χρειάζονται ένα μέτρο και πρέπει να το βρούμε».