Βαρύς θρήνος για τον Παύλο Σταματόπουλο: Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου - «Χθες είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός...»

Έλειπε από το πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύς θρήνος για τον Παύλο Σταματόπουλο: Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου - «Χθες είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός...»

Με ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός έκανε έναρξη σήμερα Σάββατο 13/4 η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Από το πλατό έλειπε ο Παύλος Σταματόπουλος, με την Σίσσυ Χρηστίδου να ανακοινώνει μερικά πολύ άσχημα νέα για τον συνεργάτη, φίλο και κουμπάρο της.

Όπως έκανε λοιπόν γνωστό, ο πατέρας του έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή χθες 12/4 και αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του. Έστειλε τα συλλυπητήρια της και μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον κολλητό της φίλο.

Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Παύλο Σταματόπουλο

«Είναι μια δύσκολη εκπομπή για μας, γιατί χθες είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, έφυγε”από τη ζωή ο πατέρας του Παύλου. Για μένα ο Παύλος είναι αδελφός. Αφορά όλη την οικογένεια της εκπομπής μας. Έχει την αγάπη, τα συλλυπητήρια από όλους.

Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ δύσκολες. Δεν είναι κάτι που περιμέναμε, έγινε ξαφνικά οπότε οφείλουμε αυτή την ειλικρίνεια σε σας για να εξηγήσουμε και την απουσία. Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για να χειριστεί κάποιος όχι μόνο τηλεοπτικά αλλά και στην προσωπική του ζωή. Του στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και ένα μεγάλο φιλί» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: «Δεν ήθελα από την αρχή, έχω μετανιώσει...» - Η εξομολόγηση του Παύλου Σταματόπουλου για συνεργασία του

Ποιος είναι ο Παύλος Σταματόπουλος

Ο Παύλος Σταματόπουλος γεννήθηκε στο Βέλγιο, αλλά κατάγεται από τον Έβρο. Το 1993 ξεκίνησε την καριέρα του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε σε κάποια περιοδικά και εφημερίδες. Η πρώτη του τηλεοπτική συνεργασία στην ηλεόραση ήταν σε δελτίο ειδήσεων στο κανάλι 5.

«Τα έχω κάνει γενικώς όλα. Έχω καταλήξει βέβαια ότι δεν μπορώ να κάνω ειδήσεις, με τον τρόπο που γίνονται πια. Πρέπει να έχεις ειδική αντοχή σε μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, όταν ήμουν στο ΣΚΑΙ είχαμε πάει έξω από το σπίτι ενός παιδιού που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε να κάνουμε ζωντανό και επειδή ήταν πολύ περίεργη η αντιμετώπιση της μαμάς του, εμένα μου έγραψε τόσο άσχημα επειδή μας την ψιλοείπε και τότε αποφάσισα πως εγώ αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω πιο ευχάριστα πράγματα», είχε πει παλιότερα σε συνέντευξη του.

Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης, ενώ "σταθμός" του είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.